در جمع خبرنگاران عنوان شد:
از گزارش عملکرد شهردار لنده تا درخواست اختصاص حق الایندگی به این شهرستان
نشست خبری شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر لنده با خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد .
به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛نشست خبری شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر لنده با خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد .

در این نشست سلمان رنجبر شهردار لنده با تبریک سال نو و تقدیر از خبرنگاران بعنوان چشم مردم و بازوان قوی مدیران گفت:اصحاب رسانه بعنوان چشم مردم و یکی از بازوان اصلی مدیران هستند که تلاششان در جهت ارایه و بیان حقایق به زبان روان و صحیح در زمینه آگاه سازی شهروندان ستودنی است.
ایشان با بیان اینکه در شرایط سخت و نامناسبی شهرداری لنده را تحویل گرفته گفت:در زمان تحویل شهرداری کل موجودی ان 200 میلیون تومان بوده و آولین چیزی که به ذهنمان رسید راه اندازی کارخانه آسفالت بوده که مشکلات و هزینه های مالی فراوانی را روی دست ما می گذاشت؛ اما بناچار و با توکل بر خدا و همکاری و تعامل اعضای محترم شورای شهر توانستیم بر مشکلات آن غلبه کنیم و این کارخانه را راه اندازی نماییم.
مهندس رنجبر در ادامه گزارشی از عملکرد شهرداری لنده در زمان تصدی خود را به شرح زیر اعلام نمود:
- راه اندازی و فعال نمودن کارخانه آسفالت تحت مدیریت مستقیم شهرداری
- اصلاح سرعت گاها و چاله چول های شهر به منظور پایین آوردن سرعت خودروها و کاهش تصادفات و خسارات احتمالی به خودروهای شهروندان
- ساماندهی ؛ دیوار کشی و رنگ آمیزی پارک شهدای گمنام
- همکاری با خیر محترم به منظور ساماندهی غسالخانه ی شهر
- زیر سازی و آسفالت شهرک های سرآسیاب و بهاران به متراژ 12 هزار متر مربع با مشارکت بنیاد محترم علوی
- نامگذاری معابر عمومی فاقد نام دوشهرک سرآسیاب و بهاران
- توسعه شهر بازی در پارک ورودی شهر با کمک سرمایه گذار محترم
- لایروبی کانال سیل بند لنده
- زیر سازی و قرار آسفالت پل شهرک شهید رجایی و شهرک فجر
- بازگشایی ورودی شهر لنده با مشارکت اداره راه
- آسفالت و ترمیم ورودی شهر لنده و بعضی از معابر به متراژ 40 هزار متر مربع
- ساماندهی ورودی شهر لنده با مشارکت بنیاد علوی به متراژ چهار هزار متر مربع که قرار شد ورودی شهر از هر دو طرف در دستور کار قرار گیرد.
- خرید و نصب المان شهری با نام لنده در ورودی شهر
- باز کردن گره های ترافیکی شهر
- رنگ آمیز بعضی از میدانهای شهر
- گل کاری ورودی شهر ؛ پارکها و معابر در آستانه سال نو
- تخفیف 30 در صد برای پروانه های ساختمان در آستانه دهه مبارک فجر
- نصب المان نوروزی سفره هفت سین در میدان سردار نوذر قدیمی
- و برگزاری دهها جلسه فرهنگی و کاری با هنرمندان و اقشار مختلف مردم
شهردار لنده در پایان با بیان اینکه در راستای زیبا سازی شهر از هیچ فعالیتی دریغ نخواهد ورزید از تعامل و همکاری اعضای شورای شهر تشکر و همچنین از رسانه ها خواست تا با همکاری مسولان شهرستانی در خصوص جذب بودجه حق آلایندگی به این شهرستان همکاری لازم را داشته باشند .
مهندس رنجبر اظهار داشت متاسفانه در حالیکه شهرهای اطراف ما از این حق طبیعی برخودار هستند اما شهرستان لنده از این مهم بی بهره می باشد .
عضویت در خبر نامه