جمعه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۴  |  Friday, 09 May 2025
کد خبر: ۲۵۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹
طب اسلامی-سنتی

مزاج متعادل از منظرطب اسلامی

مزاج، کیفیتی است در طب سنتی، که از مخلوط شدن عناصر چهارگانه در بدن پیدا می‌شود.
به گزارشپایگاه خبری آوای رودکوف،علت بیشتر بیماری ها بخاطر غلبه ی یک مزاج در بدن انسان است؛ پس داشتن مزاج متعادل بزرگترین عامل سلامتی است.

راه دستیابی به مزاج متعادل:

تغذیه:
رعایت آداب غذا خوردن و ترک مکروهات و مضرات هم در کیفیت و هم کمیت و اوقات مناسب و ظروف خاص مناسب.

رعایت تعدیل کنندهای طبع مانند:
❶حجامت‌عام همراه‌بارعایت خوراک مخصوص‌آن.
❷مداومت بر استعمال نوره اسلامی.
❸مداومت بر نمک یا سرکه قبل و بعد از غذا.
❹مسواک با چوب اراک.
❺سویق گندم و جو بصورت خشک.
❻جویدن کندر.
❼خوردن سیب رسیده.
❽خوردن کاسنی.
❾مداومت بر خوردن بادنجان.
❿مداومت بر آب جوشیده ولرم شده و شکر سرخ یا قهوه ای طبرزد و روغن زیتون.
⓫مداومت بر عسل طبیعی و خرمای خشک و 21 دانه مویز در ناشتا.
⓬مداومت بر سبزیجات در سفره بخصوص برگ چغندر و خرفه و ترب


گردآورنده:محمدسعیدسعیدی مربی ومدرس طب اسلامی وسنتی

نظرات بینندگان