به گزارشپایگاه خبری آوای رودکوف،علت بیشتر بیماری ها بخاطر غلبه ی یک مزاج در بدن انسان است؛ پس داشتن مزاج متعادل بزرگترین عامل سلامتی است.
راه دستیابی به مزاج متعادل:تغذیه:رعایت آداب غذا خوردن و ترک مکروهات و مضرات هم در کیفیت و هم کمیت و اوقات مناسب و ظروف خاص مناسب.
رعایت تعدیل کنندهای طبع مانند:❶حجامتعام همراهبارعایت خوراک مخصوصآن.
❷مداومت بر استعمال نوره اسلامی.
❸مداومت بر نمک یا سرکه قبل و بعد از غذا.
❹مسواک با چوب اراک.
❺سویق گندم و جو بصورت خشک.
❻جویدن کندر.
❼خوردن سیب رسیده.
❽خوردن کاسنی.
❾مداومت بر خوردن بادنجان.
❿مداومت بر آب جوشیده ولرم شده و شکر سرخ یا قهوه ای طبرزد و روغن زیتون.
⓫مداومت بر عسل طبیعی و خرمای خشک و 21 دانه مویز در ناشتا.
⓬مداومت بر سبزیجات در سفره بخصوص برگ چغندر و خرفه و ترب
گردآورنده:محمدسعیدسعیدی مربی ومدرس طب اسلامی وسنتی
عضویت در خبر نامه