پایگاه خبری آوای رودکوف-سید غفار فتحی: از مدت زمان فراگیر شدن بحران سرایتی کرونا در کشور ، توجه ناکافی به پدافند غیر عامل در مدیریت سلامت و بهداشت عمومی ، به راحتی می توان بر عملکرد ناقص بعضی از مسولان دولتی، علی رغم اقدامات انجام شده مهر تایید زد.
به عنوان مثال در سطح استان ک.ب و شهرستان لنده عدم دسترسی بخش عظیمی از مردم به پدهای بهداشتی و توزیع ناعادلانه موضوعی نگران کننده و پازل حل نشده مدیریت بحران است .
همچنین مقرر شد مدیران و مسئولین اجرایی ادارات از ردیف های مختلف بودجه برای تامین اعتبار لازم و تمهیدات مقابله ای اقدام کنند که این موضوع هم به صورت واقع بینانه ارزشیابی و ریشه یابی نمی شود .
ولی تاکتیک پای کارآمدن گروه های خودجوش جهادی و راه اندازی کارگاه های تولید ماسک مسکن خوبی بر روان مردم بود ، اما ایراد کار اینجاست که چرا شبکه نظام مند و تعامل منسجمی در جهت تامین مواد اولیه ، شناسایی تولید کننده گان و مصرف کننده گان بین این گروه ها برقرار نمی شود؟ به نحوی می توان گفت جامعه هدف این کارگاه ها بعلت پراکندگی در تقسیم ، تداخل ، دوباره کاری و عدم شفافیت و نظارت در توزیع خود قوز بالا قوزی است که باعث گیجی و نارضایتی اکثر مردم شده است .
فلذا انتظار می رود که بیش فعالی این گروه ها مدیریت ودرطی این چند روز مشکل کمبود ماسک متناسب با جمعیت شهرستان لنده مرتفع شود انشالله....
عضویت در خبر نامه