پایگاه خبری آوای رودکوف-دکتر حجت بقایی : این روزها با پیشرفت تکنولوژی انبوه رسانه ها برای تغذیه اذهان عمومی فعالند و بسیاری دیگر در راهند.
حال با این حجم رسانه و با این سهولت تولید و انتشار اخبار برای خبرنگاران و عموم مردم باید دید عاقبت مدیریت افکار عمومی چه خواهد شد .
با این حجم رباتهای خبری و انسانهای ربات شده و یا بردگان رسانه ای که گاها بی هیچ تفکر و تعقلی راجع به موضوع مطلب ، خبر یا گزارش آن را ادیت کرده و به اسامی مختلف منتشر می کنند و عنوان خبرنگار را یدک می کشند.
انواع خوراک رسانه ای از عمومی ترین مسائل تا خصوصی ترین موضوعات در اختیار عموم مردم قرار دارد ، و انتخاب سوژه ها بسیار سخت است ، چرا که حق انتخاب نداریم . و سوژه ها ناخودآگاه در جلوی دیدگان ما قرار می گیرد .
باید یاد بگیریم که مغز و ذهنمان را کنترل کنیم و الا دیگران ذهنهایمان را کنترل خواهند کرد .
و این ما هستیم که حق انتخاب داریم که سوژه ها را به سلیقه خود انتخاب کنیم ، یا اینکه خودمان را به رسانه ها بسپاریم تا هر سوژه ای که صلاح می دانند برای ذهن ما فراهم نمایند ، در این صورت ما مدیریت ذهنمان را به رسانه ها یا در واقع مدیران رسانه می سپاریم و کم کم تبدیل می شویم به بردگان رسانه ای ، و این بردگان رسانه ای دو گونه اند ، گونه ای که کاملا رباتیک عمل می کنند بی هیچ احساس،تفکر و تعقلی ، اینها رباتهای رسانه ای می شوند و تا اتفاق خارق العاده و تکان دهنده ای برایشان نیفتد در این حالت خواهند ماند و رسانه ها از این مخاطبین سود بسیار می برند.دسته دوم در فرایند تولید و انتشار گاها به آنان احساسی دست می دهد،اینها کمی تفکر دارند ولی قدرت کنترل ندارند ، اینان بردگان رسانه ای هستند .
اغلب بردگان رسانه ای بعدها دچار انواع افسردگیها و دردهای جسمی و روانی می شوند .
این یادداشت را طولانی نمی کنم ، فقط باید یاد بگیریم که مغز و ذهنمان را کنترل کنیم و الا دیگران ذهنهایمان را کنترل خواهند کرد .
عضویت در خبر نامه