رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی لنده عنوان کرد:
۱۹۷ سامانهای برای نظارت مردم بر عملکرد پلیس / پذیرای نظرات ؛انتقادات و پیشنهادات شهروندان هستیم
رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی شهرستان لنده گفت:شهروندان می توانند از طریق سامانه ۱۹۷ به عنوان یک پل ارتباطی مهم شکایات، گزارشات، انتقادات و پیشنهادات را به مجموعه ناجا منعکس کنند.
به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی شهرستان لنده ، دفتر نظارت همگانی 197 را آسان ترین و بهترین مسیر برقراری ارتباط مردم با فرماندهان و مسئولان انتظامی و رسیدگی به مشکلات مردمی دانست و اظهار داشت:شهروندان می توانند از طریق سامانه ۱۹۷ به عنوان یک پل ارتباطی مهم شکایات،
گزارشات، انتقادات و پیشنهادات را به مجموعه ناجا منعکس کنند.
سروان مهدی جهان اظهار داشت:دفتر نظارت همگانی۱۹۷ با عملکردی ۲۴ ساعته به دو صورت پیامگیر شبانه و صحبت زنده با اپراتور نسبت به گزارش گیری از شهروندان اقدام می کند، کاربران و کارشناسان ۱۹۷ باید نتیجه درخواست های شهروندان را به آن ها اعلام تا از آن مطلع شوند.
وی با تشریح تفاوت های این سامانه با سامانه ۱۱۰ تصریح کرد: تفاوت شماره تلفن ۱۹۷ با ۱۱۰ در این است که این شماره تلفن فقط به منظور نظارت مردم بر عملکرد پلیس راه اندازی شده است تا از طریق آن بتوان عملکرد نیروی انتظامی را ارزیابی و با بهبود ارتقاء عملکرد کارکنان ، به مطالبات مردم در سریع ترین زمان ممکن وقت پاسخ داد.
رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی لنده با بیان اینکه تبلیغ راه های ارتباط با سامانه 197 سبب ارتقا سلامت کاری می باشد گفت: مردم چشم بیدار جامعه هستند و در هر کاری که مشارکت کنند موفقیت آن تصمینی است.
عضویت در خبر نامه
موضوع: درخواست تغییر نام سازمان فرماندهی انتظامی به پلیس
به:[سردار احمد رضا رادان رئیس پلیس کل کشور]
اینجانب [امیرحسین ساعدی] به عنوان [شهروند] با توجه به اهمیت و ضرورت تغییر نام سازمان فرماندهی انتظامی به "پلیس" بر آن شدم تا دلایل این درخواست را به حضورتان تقدیم نمایم.
1. همگامی با استاندارد های جهانی: استفاده از واژه "پلیس" در بسیاری از کشورها به عنوان یک اصطلاح عمومی و شناخته شده برای نیروهای انتظامی مورد استفاده قرار میگیرد. این تغییر میتواند موجب همگامی بیشتر با استاندارد های بینالمللی و تسهیل ارتباطات بینالمللی شود.
2. افزایش اعتماد عمومی: نام "پلیس" میتواند حس نزدیکی و اعتماد بیشتری را در میان مردم ایجاد کند. این واژه به طور کلی بار معنایی مثبتتری دارد و میتواند موجب افزایش تعاملات مثبت میان نیروهای انتظامی و جامعه گردد.
3. تسهیل در ارتباطات: استفاده از واژهای سادهتر و قابل فهمتر مانند "پلیس" میتواند در ارتباطات عمومی، رسانهها و آموزشهای اجتماعی مؤثرتر باشد.
4. تاریخچه فرهنگی: واژه "پلیس" در فرهنگهای مختلف دارای بار معنایی خاصی است که میتواند به تقویت هویت ملی و فرهنگی ما کمک کند.
امیدوارم با توجه به موارد فوق، دستور لازم جهت بررسی این پیشنهاد صادر فرمایید. من آمادهام تا در صورت نیاز، اطلاعات بیشتری ارائه دهم یا در جلسات مربوطه شرکت کنم.
با تشکر از توجه شما.