کد خبر: ۳۱۶۲۳
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۶
سیاسی؛
رشته توییت سعید آتشبار فعال سیاسی کهگیلویه و بویراحمد را در زیر بخوانید.
پایگاه خبری آوای رودکوف: سعید آتشبار، فعال سیاسی کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به تحلیل های کلیشه‌ ای ؛ تکراری و دادن گزاره‌های غلط به جامعه در یوم الله 9 دی رشته توییت منتشر کرد.


1️⃣ تقریبا عمده‌ی سخنرانیِ سخنرانان ۹ دی در کهگیلویه و بویراحمد را دیدم و در یکی از آن‌ها حضور یافتم. دریغ از ذکر نکات عمیق و تحلیلیِ علمی و حتی واقعی از آن دریای پُرحکمت فتنه. عمدتا در سطح کلیشه‌ها و تکرار و دادن گزاره‌های غلط به جامعه.

2️⃣  تحلیل دوگانه‌ی اشرافیت- جمهوریت/ تحلیل جامعه‌شناسی فتنه و نقد نگاه طبقاتی "داماد لرستان چرا در لرستان رای کمتری آورد" مدعیان روشنفکری/ تحلیل دو عنصر توهم و زیاده‌خواهی "فردی و ساختاری" در پیش‌برد فتنه از منظرهای روانشناختی و مباحث معرفت نفس و مدیریت رسانه.

‏3️⃣ اینقدر سخنرانان درگیر کلیشه‌ها و تکرار و تقلید هستند که اطلاعات غلط به جامعه مخابره می‌کنند؛

➖ چه کسی گفته دوگانه‌ی فتنه‌گران- ولایت صحت دارد! دوگانه‌ی اشرافیتِ زیاده‌خواه، طماع، پرروی دروغگو در مقابل ۲۵ میلیون رای جمهور واقعیت دارد‌، و رهبر حکیم در طرف جمهوریت ایستاد.

‏4️⃣ رهبری ۸ ماه تمام در مقابل پرچمداران وهم و زیاده‌خواهی از حقوق جمهور دفاع کرد و در غربت حضور خواص، فریاد این عمار سر داد. "یکی از سخنرانان ۹ دی استان گلوپاره می‌کرد با حضور نخبگان و دلسوزان بساط فتنه جمع شد!"، و ملت در ۹ دی از نماد اسلامیت یعنی ولایت دفاع کردند.

‏5️⃣ چه بده‌بستانی ارکان رکین جمهوریت "مردم"، و "اسلامیت" "ولی‌فقیه" داشتند. فتنه ۸۸ تجلی یکی از جلوه‌های زیبای الگوی نظام‌سازی اسلام ناب بود: الگوی امام و امت. اما پالایش خواص: چه عناصری که تصور می‌شد صددرصد تقابل دارند ولی در فتنه متحد شدند. چه پالایشی و چه رویشی..

‏6️⃣ در ۸۸ با بصیرت نورافکن ولایت، جمهوریت جان تازه‌ای گرفت، و اشرافیت و مدعیان روشنفکری چه رسوا شدند. فتنه ۸۸ جنبش عده‌ای خواص زیاده‌خواه برعلیه توده‌های میلیونی بود: که با جولان‌دهی زیاده‌خواهی نفس و توهم، ۲۵ میلیون انسان را ندیدند و توهم زدند که کرمان و سیستان و دهدشت، مثل شمال تهران فکر می‌کند.

‏7️⃣ اساتید فلسفه اسلامی و عرفان نظری کهگیلویه و بویراحمد در حوزه و دانشگاه، بپاخیزند و مباحث معرفت‌النفس و حدود و ثغور وهم را بعنوان یکی از قوای انسانی در فلسفه صدرا و بوعلی تحلیل کنند و آن را به مباحث فتنه ۸۸ و توهم‌زدگی خواص فتنه ارتباط دهند. همین‌گونه درباب زیاده‌خواهی نفوس و تبعات آن.

8️⃣ ‏نخبگان و نظریه‌پردازان‌ فکری انقلاب چرا تحلیل‌های عمیق و جدی را در باب فتنه ۸۸ طرح نمی‌کنند؟ چرا ورود نمی‌کنند؟ چگونه است که جنبش فتنه ۸۸ که کاملا خاستگاه نخبگانی و با محوریت خواص بوده است، ولی جنبش انقلابی حافظان‌ جمهوریت و عماران ولایت نباید از ظرفیت نخبگان بهره‌مند گردد؟!

‏9️⃣ آیا باز هم ملت جلوتر از نخبگانند؟! البته که فتنه را ملت جمع کرد. رهبری آگاهی داد، بصیرت داد. ملت حرکت کرد. ولی هنوز نخبگان احساس مسئولیت نکردند. به‌غیر از سران و خواص توهم‌زده و زیاده‌خواه فتنه که باید پاسخگو باشند در قبال جنایت‌هایشان به ملت و نظام، نخبگان کم‌کار نیز باید جواب دهند!

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: