کد خبر: ۳۳۶۲۴
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۵
آوای رودکوف ؛
با اجرای این طرح و راه اندازی کارگاه و طرح تولید پوشاک به همت بانوان کارآفرین بهمئی از هزینه های اضافی ، مراجعه به شهرها و استان های همجوار به میزان زیادی کاسته خواهد شد و خدمات لازم در همین شهرستان به مردم ، مدارس ، خانواده ها ، اصناف ، بیمارستان ها و مراکز درمانی ارائه می شود.

به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛ فرماندار شهرستان بهمئی ، در آیین افتتاح مجموعه تولیدی پوشاک در منطقه گچ بلند شهرستان بهمئی با اشاره به اینکه ، حمایت از طرح‌های کارآفرینی و اشتغال‌زایی زنان سرپرست خانواده در اولویت قرار دارد و در این راستا شناسایی زنان سرپرست خانوار بدون شغل و توانمندسازی آنان مورد توجه است گفت : این کارگاه ، طرح و مجموعه به همت بانوانان کارآفرین بهمئی در راستای حمایت از خانواده‌ها، ایجاد اشتغال و کار آفرینی ، ارئه خدمات لازم در همین شهرستان به مردم ، مدارس ، خانواده ها ، اصناف ، بیمارستان ها و مراکز درمانی صورت می گیرد و دیگر نیازی به تامین این مایحتاج از شهرهاو استان های همجوار نیست.

علی محمدی با بیان اینکه این مجموعه تولیدی با تلاش بانوان و زنان کار آفرین که عهده‌دار مسئولیت امور اقتصادی خانواده هستند راه‌اندازی شد افزود: امیدواریم این نوع فعالیت‌ها و نظیر این بانوان که چنین اثرگذاری اجتماعی پیرامون خودشان دارند، افزایش یابد.

ویبا اشاره به اینکه ، با اجرای این طرح و راه اندازی کارگاه و طرح تولید پوشاک به همت بانوان کارآفرین بهمئی از هزینه های اضافی ، مراجعه به شهرها و استان های همجوار به میزان زیادی کاسته خواهد شد گفت: حمایت مجموعه دولت و پرداخت تسهیلات به بانوان و زنان کارآفرین مورد تاکید است و در اولویت قرار دارد که در این راستا شناسایی زنان سرپرست خانوار بدون شغل و توانمندسازی آنان مورد توجه است.

رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان بهمئی ، با تاکید بر تسهیل در پرداخت تسهیلات به زنان کارآفرین خانواده و حمایت این نهاد از آنان گفت : بازاریابی و فروش محصولات تولیدی زنان کارآفرین از موارد مهم و در اولویت است.

فرزاد دموری تقویت بانوان کارآفرین را ضروری دانست و گفت: از مجموعه بانک‌های عامل حامی این‌گونه فعالیت‌های کارآفرینی قدردانی می‌شود و این مجموعه تولیدی زمینه اشتغال حدود 20 نفر از زنان را به‌صورت مستقیم در کارگاه و غیرمستقیم در خانه‌ها را فراهم کرده است.

وی افزود: انتظار می‌رود با حمایت دستگاه‌های مرتبط، بانک‌ها و خیرین این چنین فعالیت‌های کارآفرینی افزایش یابد.
حجت السلام جلیل پور امام محله و روستا هم با بیان اینکه ، این بانوان با باور توانایی هایشان ، علاوه بر اینکه زندگی خودرا اداره کرده، سختی‌های زندگی دیگران را نیز کاهش می دهند گفت: نبود تسهیلات بانکی در کنار مکان نامناسب، مشکل بانوانان کارآفرین در این شهرستان برای ادامه فعالیت است.

حجت السلام جلیل پور خواستار رفع مشکلات این قشر و حمایت از آنان شد و افزود: با فعالیت این بانوان کارآزموده بخش عمده ای از مشکلات شهرستان درتامین پوشاک و کمک به دیگر نهادها مرتفع خواهد شد.

محل این طرح و کارگاه در روستای 260 خانواری گچ بلند با جمعیت یک هزار و دویست نفری ، در 7 کیلومتری شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی واقع شده است.

شهرستان بهمئی دارای 50 هزار نفر جمعیت بوده و در استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

مسلم مختاری خبرنگار و نماینده صداوسیما

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: