به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛به همت شبکه نیکوکاری حضرت فاطمه الزهرا (س)شهرستان لنده و گروه جهادی شهید مطهری مالملا 500 دست لباس فرم مدارس به دانش آموزان بی بضائت روستایی شهرستان لنده اهدا شد.
مدیران شبکه نیکوکاری حضرت فاطمه الزهرا و گروه جهادی شهید مطهری مالملا در گفتگو با خبرنگار آوای رودکوف اظهار داشتند:این برنامه را به همت یک خیر از استان سمنان راه اندازی نموده و موفق شدند تمام دانش آموزان تحت پوشش کمیته امدا و کم بضائت روستایی و همچنین به تعداد 5 مهدکودک را از نظر لباس دانش آموزی تامین نمایند.
در ادامه ربانی مسول گروه جهادی شهید مطهری مالملا گفت :برای تهیه لوازم التحریر دانش آموزان کم بضائت نیز در حال پیگیری هستند و ابراز امیدواری کرد تا بزودی این مهم را نیز با همکاری شبکه نیکوکاری حضرت فاطمه الزهرا (س) و به همت خیرین عزیر نیز تامین نمایند.