شنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰  |  Saturday, 25 January 2025
کد خبر: ۳۶۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۶
همزمان با سراسر کشور؛

پویش کودکان سایبری در شهرستان لنده کلید خورد

فرمانده انتظامی لنده از اجرای پنجمین مرحله پویش کودکان سایبری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛سرهنگ سید فیض الله جهاندیده در جلسه هماهنگی این پویش گفت: با هدف افزایش آگاهی کودکان، خانواده‌ها و دانش آموزان در خصوص مخاطرات و آسیب‌های فضای مجازی، همچنین اهمیت نقش خانواده، مدرسه، جامعه و شبکه‌های اجتماعی موبایلی در ایمنی رفتار کودکان در فضای مجازی همزمان با سراسر کشور این پویش در شهرستان لنده نیز برگزار شد.

جهاندیده افزود؛ پنجمین مرحله پویش کودکان سایبری از 24 آذر با شعار پلیس فتا، حامی کودکان در فضای مجازی با همکاری سازمان‌های دولتی و مردم‌ نهاد برگزار و تا 30 آذرماه ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: خانواده‌ها مسئولیت مهمی در تربیت فرزندان برای استفاده از فضای مجازی و گوشی‌های هوشمند داشته و آموزش استفاده، بهره برداری از این مهم باید در سنین پایه ارائه شود و این مسئولیت مهم بر عهده خانواده‌ها بوده، والدین باید جهت مراقبت از کودکان خود در این محیط نسبت به ارتقاء سواد رسانه‌ای و دانش خود اهتمام ویژه داشته باشند.

فرمانده انتظامی شهرستان لنده افزود؛ این پویش به عنوان مهم‌ترین اقدام پیشگیرانه پلیس فتا  با هدف ارتقا آگاهی، سواد رسانه‌ای خانواده‌ها برای ارتباط بهتر با کودکان، افزایش نقش مدارس در ارتقاء آگاهی فرزندان در فضای مجازی، افزایش ایمنی سایبری در سکوهای فضای مجازی و همچنین درک اهمیت نقش اجتماعی کودکانه در قالب انتشار محتواهای آموزشی و هشداری در رسانه‌های نوین و خبرگزاری‌های استان، شروع به کار کرد.

جهاندیده خاطرنشان کرد: شهروندان در همه ساعات شبانه‌روز می‌توانند مشکلات خود در فضای مجازی را با شماره ۰۹۶۳۸۰ مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا و یا از طریق سایت پلیس فتا به آدرس fata.gov.ir با ما در میان بگذارند.

نظرات بینندگان