به گزارش آوای رودکوف ، بیماری های قلبی نخستین قاتل بشر محسوب می شوند که عمدتا در ساعات اولیه و پایانی شب بیمار را دچار بی قراری و درد کرده و در نهایت فاصله او را با مرگ نزدیک و نزدیک تر می کنند.
محققان می گویند خطرناک ترین زمان برای حمله قلبی که به ایست قلبی و نهایتا مرگ منتهی می شود ساعاتی است که بشر در آستانه خواب است و یا به خواب رفته است. به گفته این محققان اکثر حالات اضطراری قلبی عروقی مانند مسدود شدن جریان خون در عروق خونی در ناحیه ریه ها، پارگی عروق خونی و حتی گرفتگی عروق خونی غالبا در این ساعت ها اتفاق می افتد.
این دانشمندان که به تازگی نتایج تحقیقات خود را در نشریه هارواد منتشر کرده مسدود شدن جریان خون، پارگی عروق و یا هر یک از تغییراتی که منجر به عارضه قلبی می شود لزوما برای سالمندان خطرناک نیست. اما این تغییرات برای افرادی که مشکل کوچکی در شریان های قلبش داشته باشد خطرناک است و برای او ریسک بالاتری در بروز حمله های قلبی خطرناک در ساعات خواب و یا ساعات اولیه صبح به وجود می آورد.
علت بروز سکته قلبی در آخرین ساعات شب این است که در مرحله خواب غالبا فشار خون و ضربان قلب کاهش پیدا می کند. در چنین شرایطی اگر فرد خواب بییند و یا به هر دلیلی فعالیت سیستم عصبی و ارادی ش افزایش پیدا کند میزان انرژی که مصرف می کند از زمانی که بیدار است خیلی بیشتر می شود.
در این مرحله قلب به سرعت می تپد و فعالیت های بیشتری را انجام می دهد پس انرژی بیشتری مصرف می کند و احتیاج به اکسیژن بیشتری هم دارد. در این شرایط بیکار شدن ناگهانی می تواند خطر آفرین باشد. چون فرد نمی تواند این اتفاقات و تاثیرات بیولوژیکی که در بدنش رخ داده کنترل کند و یا کاهش دهد بنابراین احتمال آنکه با خطر سکته قلبی و یا عارضه قلبی جدی مواجه شود بسیار زیاد است.
الودکتر
عضویت در خبر نامه