کد خبر: ۱۸۰۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۲
مولایی با تاکید بر اینکه مکلفیم مطابق طرح تفصیلی شهر امور ساخت و ساز را اجرا کنیم، گفت: تا امروز منطقه 22 هیچ تخطی از طرح تفصیلی شهر انجام نداده است و موضوعاتی که توسط معاون وزارت مسکن و شهرسازی مطرح می‌شود متاسفانه واقعیت را به جامعه نمی‌گوید.
به گزارش آوای رودکوف به نقل از افکارنیوز، قاسم مولایی شهردار منطقه 22 تهران در نشستی رسانه‌ای و در آستانه بهره‌برداری از 50 پروژه اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، عمرانی، حمل و نقل ترافیک، خدمات شهری و محیط زیست این منطقه به تشریح فعالیت‌های انجام شده پرداخت.

مولایی با اشاره به اینکه از تاسیس منطقه 22 تهران بیشتر از 16 سال نمی‌گذرد، گفت: تلاش می‌کنیم کارهایی که در منطقه اتفاق می‌افتد بتواند در همه حوزه‌های مختلف شهرسازی، عمرانی، اجتماعی و فرهنگی منطقه را به حد معقولی برساند.

وی با تاکید بر اینکه در طی یک برنامه‌ریزی مدون و با نگاه به افق ترسیم شده برای منطقه همه فعالیت‌ها را در این خصوص انجام می‌دهیم گفت: منطقه 22 تهران امروزه یک قطب گردشگری و تفریحی نه تنها در شهر تهران بلکه به صورت فرامنطقه‌ای و استانی شده و در این خصوص ضرورت دارد تمهیدات لازم فراهم شود.

شهردار منطقه 22 تهران گفت: در پایان سال 94 و در آغاز سال 95 بیش از 120 پروژه عمرانی، ترافیکی، شهری و اجتماعی منطقه با حضور شهردار تهران مورد بهره‌برداری قرار گرفت که یکی از آنها فاز دوم دریاچه خلیج فارس بود که رینگ شرقی و شمالی این دریاچه کامل شد.

مولایی با تاکید بر اینکه در سال 95 تلاش کردیم هیچ پروژه جدیدی را آغاز نکنیم و بنا داشتیم پروژه‌های در حال انجام را به اتمام برسانیم، گفت: امروز شاهد بهره‌برداری از 50 پروژه در حوزه‌های مختلف در سطح منطقه هستیم. با افتتاح این 50 پروژه تقریبا تمام پروژه‌های نیمه‌تمام منطقه به اتمام می‌رسد.

در بخش دیگری از این جلسه شهردار منطقه 22 گفت: فاز یک بزرگراه شهید حکیم غرب سال گذشته به بهره‌برداری رسید و فاز دوم آن که مشتمل بر حدود 9 کیلومتر است دارای 2.4 کیلومتر تونل است که برای حفظ محیط زیست منطقه در زیر پارک چیتگر احداث کردیم و این پروژه حداکثر تا 2 ماه آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

شهردار منطقه 22 از اختصاص بالغ بر 100 میلیارد تومان اعتبار برای راه‌اندازی 50 پروژه آماده منطقه 22 خبرداد.

در بخشی از این نشست مولایی به موضوع بلندمرتبه سازی در این منطقه پرداخت و گفت: در بحث جمعیت‌پذیری و صدور پروانه‌ها در این منطقه باید گفت که متاسفانه امروز در جامعه‌ ما فضا را سیاسی کردند و برخی مباحث برای بهره برداری‌های سیاسی مطرح می‌شود و واقعیت‌ها مطرح نمی‌شود.

وی تصریح کرد: همه می‌دانند وقتی شهرداری‌ها می‌خواهند مجوزی را صادر کنند و یا منطقه‌ای جدید را راه‌اندازی کنند باید یک سند بالادستی به نام طرح تفصیلی شهر وجود داشته باشد که این طرح توسط شورای عالی شهرسازی به ریاست وزیر راه و مسکن و با حضور برخی اعضای هیئت دولت و شهردار انجام می‌شود.

مولایی با تاکید بر اینکه مکلفیم مطابق طرح تفصیلی شهر امور ساخت و ساز را اجرا کنیم، گفت: تا امروز منطقه 22 هیچ تخطی از طرح تفصیلی شهر انجام نداده است و موضوعاتی که توسط معاون وزارت مسکن و شهرسازی مطرح می‌شود متاسفانه واقعیت را به جامعه نمی‌گوید.

شهردار منطقه 22 تهران ادامه داد: بحث دیگر این است که تغییر کاربری در کمیسیون ماده 5 باید انجام شود درست است که ریاست این کمیسیون با شهردار تهران است اما اعضای دیگر آن از اعضای دولت هستند، وقتی اعضای کمیسیون ماده 5 برای تغییر کاربری تصمیم می‌گیرند، ما به عنوان شهرداری باید اجرا کنیم و اگر براساس طرح تفصیلی شهر عمل نکنیم به عنوان متخلف محسوب می‌شویم.

وی با اشاره به اینکه جمعیت پذیری منطقه 22 تهران 450 تا 500 هزار نفر پیش‌بینی شده است، گفت: امروزه حدود 151 هزار نفر در منطقه 22 تهران ساکن هستند و اگر تمامی پروانه‌های صادر شده ساخته شود حداکثر به حدود 450 تا 500 هزار نفر جمعیت منطقه خواهیم رسید.

مولایی با تاکید بر اینکه در شهرداری‌ها براساس طرح تفصیلی شهر اقدامات انجام می‌شود، گفت: یک مورد هم نداریم که خارج از این طرح و یا مصوبات کمیسیون ماده 5 اقدامی انجام شده باشد.

شهردار منطقه 22 تاکید کرد: آقایان اگر ادعا دارند حرف نزنند و مستندات محکم و سند ارائه کنند. ما آماده پاسخگویی هستیم.

وی با تاکید بر اینکه یکی از تدابیر شهردار تهران رعایت قواعد و ضوابط است، گفت: تا امروز هیچ دستگاهی چنین ادعاهایی را به صورت مستند ارائه نکرده است.

مولایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع اسکان 12 خانوار در پارک چیتگر اشاره کرد و گفت: این موضوع در سال گذشته مطرح شد، شهرداری تمام قد اعلام آمادگی برای همکاری در این خصوص انجام داد. بالغ بر 45 تا 50 سال است که این خانواده‌ها در این بخش از پارک چیتگر ساکن هستند و کارمندان بازنشسته سازمان جنگلها و مراتع که زیرمجموعه جهاد کشاورزی و البته زیر مجموعه دولت است می‌باشند.  در حد توانمان به این خانواده‌ها کمک کردیم اما در خصوص خدماتی از جمله آب و برق و گاز و ... که تحت سازمان‌های خدمات‌رسان دولت است باید اقدام شود. تا امروز هیچ یک از مسئولان سازمان‌های مرتبط با این موضوع را شاهد نبوده‌ایم.

شهردار منطقه 22 طرح سوال کرد: آیا این کارمندان کارمند این مجموعه‌ها هستند یا خیر، آیا خانه‌های واگذار شده کارگری بوده، در این صورت چرا خانواده‌ها در این خانه‌ها مستقر هستند، اگر این خانه‌ها سازمانی تحویل داده شده است چرا پس از بازنشستگی تحویل نگرفته‌اند اگر به شرط تملیک تحویل داده شده‌اند چرا خدمات به آنها ارائه نکرده‌اند.

وی در خصوص آبگیری دریاچه شهدای خلیج فارس نیز گفت: این دریاچه به وسعت 250 هکتار است که فاز اول آن در سال 92 به بهره‌برداری رسید و آب این دریاچه از رودخانه کن در طول زمستان تامین می‌شود. در سال اول نیز با آبگیری انجام شده دریاچه پرآب شد و تا به امروز نیز حجم آب دریاچه کمتر از یک تا 1.5 میلیون مترمکعب نشده است.

در بخش دیگری از این نشست شهردار منطقه 22 تهران در خصوص برخی اظهارات انجام شده درباره پارک چیتگر پرداخت و گفت: پارک چیتگر را مورد بازی‌های سیاسی قرار داده‌اند، یا منتقدان واقعا اطلاعات در حوزه فضای سبز دارند و اگر ندارند باید از کارشناسان کمک بگیرند.

مولایی با اشاره به اینکه در سال 86 در شهر تهران با بروز خشکسالی‌ها و اینکه عمر درختان این پارک زیاد شده بود، گفت: باید جوان‌سازی در این پارک انجام می‌شد و جوان‌سازی با روش‌های مختلف انجام می‌شود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: