به گزارش آوای رودکوف به نقل از پارس نیوز، حجت الاسلام ناصر رفیعی سحرگاه جمعه در مراسم احیا شب ۲۱ ماه مبارک رمضان در حرم حضرت معصومه(س) اظهار داشت: امشب سه گروه از شیطان مصون هستند؛ در این لحظه از شب شما این سه گروه را شامل میشوید.
وی بیان داشت: اول کسانی که ذکر میگویند. دوم کسانی که اشک میریزند و سوم آنهایی که تا سحر بیدارند و استغفار میکنند.
این استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: امشب پنج مناسبت خودش را نشان میدهد. یکی نزول قرآن که خیلی مهم است و دو سوره قرآن بر این گواه است، سوره دخان و قدر.
وی ابراز کرد: اصل و حقیقت قرآن و شروع نزول تدریجی قرآن از شب قدر بوده است. در این مسئله اختلاف است که همه حقیقت بر قلب پیامبر(ص) نازل شد یا فقط شروع نزول.
حجت الاسلام رفیعی تصریح کرد: دومین مطلب این که امشب شب تعیین سرنوشت انسانها طی یک سال است و این به ظرفیت آنها است نه به جبر.
شب قدر از زمان حضرت آدم وجود داشته است
وی بیان کرد: شب قدر مخصوص اسلام نیست. شب قدر از زمان حضرت آدم وجود داشته و در واقع همه انبیا شب قدر داشتهاند؛ اما این که چه شبی بوده متفاوت است.
این کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی افزود: خطاب به حضرت موسی آمده هر کس صدقه دهد عبور از پل صراط بر او آسان میشود، هرکس استغفار کند از آتش دور میشود، هر کس شب قدر نماز بخواند خداوند از او راضی میشود و احیای امشب قرب الهی به همراه دارد.
وی با بیان اینکه سومین مطلب این که در شب قدر مستمراً فرشتگان بر روی زمین میآیند، اظهار کرد: چهارمین مطلب این که شب قدر شب ولی خدا است، شب حجت خدا است. اگر پروندهای بسته میشود خدمت امام معصوم میرسد.
حجت الاسلام رفیعی افزود: پنجمین مطلب این که در شب قدر موضوع شهادت امام علی(ع) و وصایا و سخنان امام علی(ع) نیز مطرح است و با مطالب این شب آمیخته میشود.
وی ادامه داد: این که انتظارات امام علی(ع) از ما چیست مسئله مهمی است. ما غالباً از ائمه انتظار داریم اما ببینیم آنها از ما، از مسئولان چه انتظاری دارند، باید اینها را هرکسی با توجه به جایگاهش باید بداند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه بیان داشت: برای نمونه نامه امام علی(ع) به مالک اشتر انتظار حضرت از مسئولان، نامه ۳۱ امام انتظار از جوانان را نشان میدهد و نامه ۹۲ انتظارات امام از مؤمنان در نهج البلاغه ذکر شده است.
وی اظهار داشت: اولین انتظار امام علی(ع) از ما تقوا، قدرت ترس از خدا است. آخرین جمله امام علی(ع) قبل از شهادت این آیه بوده است: «اِنَّ ﷲَ مَعَ الَّذینَ اتَّقَوا» خدا با کسانی است که با تقوا هستند.
حجت الاسلام رفیعی بیان کرد: امام صادق علیه السلام فرمودند عمل کم با تقوا بهتر از عمل زیاد بدون تقوا است.
وی در ادامه سخنانش ابراز کرد: خواهش میکنم مسئله حجاب را سیاسی نکنید. میدانیم بدحجابی برخی بانوان دهن کجی به اسلام نیست اما کمک کنید به سلامت جوانان جامعه، به کسانی که ازدواج نکردهاند.
تقوا را میشود در شرایط بحران سنجید
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که تقوا را میشود در شرایط بحران سنجید، ابراز داشت: جوانان تلاش علمی، عبادی، اقتصادی داشته باشید. امام جعفر صادق(ع) فرمودند کاش تازیانه بر سر جوانان بود و میرفتند احکامشان را فرا میگرفتند.
وی با بیان اینکه جوانان ساعات زیادی در فضای مجازی هستند، گفت: آموزشهای غیرعمیق در فضای مجازی ذهن را غیرممکن بار میآورد.
حجت الاسلام رفیعی خطاب به جوانان گفت: باید حداقل در حد قرائت و ترجمه قرآن را فرا بگیرد. عفیف باشید، زبانتان و رفتارتان عفت داشته باشد.
وی ادامه داد: اگر پای سفره اهل بیت(ع) مینشینیم باید پای سخنانشان نیر بنشینیم.
سخنران مراسم احیا در حرم حضرت معصومه(س) در پایان تأکید کرد: امام علی(ع) از ما علم و ادب میخواهد، زیرا جهل و بی ادبی عامل سقوط است. چرا داعش این طور خودش و مردم را از بین میبرد زیرا گرفتار جهل است.
عضویت در خبر نامه