به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف،جلسه هماندیشی در خصوص برگزاری کنگره ملی دانشجوی شهید هدایتالله طیب در سالن کنفرانس فرمانداری دهدشت برگزار شد.
سید کمالالدین دولتخواه در این نشست اظهار داشت: شهدای والامقامی در شهرستان کهگیلویه هستند و تاکنون آنگونه که شایسته این شهدا بود اقدامی در خصوص راه و اندیشه آنها صورت نگرفته است.
رییس اداره بنیاد شهید کهگیلویه، از شهید طیب به عنوان بخشی از هویت جنوب کشور و استان کهگیلویه وبویراحمد یاد و تصریح کرد: شهید طیب نماد الگوسازی برای این ملت است و ما باید زاوایای زندگی این شهید بزرگوار را به نسل جوان انتقال دهیم.
وی با بیان اینکه اولین یادواره شهید طیب در سال 88 در کهگیلویه برگزار شد، گفت: کنگره ملی شهید طیب در 27 آذرماه سالجاری روز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور سخنرانان کشوری در دهدشت برگزار میشود.
دولتخواه بحث دشمنستیزی در اندیشه شهید طیب و علیرغم زندگی در آمریکا و جدایی از مادیگرایی و تمایل جستن به معنویگرایی را از جمله محورهای این کنگره بزرگ عنوان کرد.
رییس بنیاد شهید کهگیلویه، گریزی به وصیتنامه شهید طیب زد و با توجه به اینکه مهمترین دغدغه این شهید بزرگوار توجه به مشکلات حوزه کهگیلویه بود، گفت: غایتگرایی و توسعهگرایی به عنوان محورهایی اصلی این کنگره در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی از تهیه خبرنامه ویژه در رابطه با اندیشه شهید طیب و توزیع در مدارس و راهاندازی کانال تلگرامی این شهید بزرگوار خبر داد و افزود: ما شهدای بزرگی در شهرستان داریم و باید از هویت آنها برای توسعه منطقه خود استفاده لازم را ببریم.
دولتخواه یکی از اهداف برگزاری این کنگره را ساماندهی راه رسیدن به آرامگاه این شهید والامقام عنوان و بیان کرد: از دیگر اهداف این کنگره و خروجی آن، تهیه و چاپ یک کتاب در خصوص اندیشه این شهید بزرگوار خواهد بود.
به گزارش فارس؛ دانشجوی شهید«هدایت الله طیب» یکی از شهدای شاخص کهگیلویه و بویراحمد است که دانشگاهش در فلوریدای آمریکا را رها کرد و به جبهههای جنگ شتافت و در عملیات فتحالمبین به فیض شهات نائل آمد.
هدایتالله طیب در نیمه شب 14 مرداد 1333 در روستای «موگر» از توابع شهر «سوق» در استان کهگیلویه و بویراحمد به دنیا آمد سوق و سایر شهرها و روستاهای کهگیلویه و بویراحمد به دلیل بیتوجهی رژیم پهلوی به این استان و سایر استانهای کشور، از نعمت آموزش بیبهره بود و به دلیل نبود تحصیلات بالاتر از ابتدایی راهی شهر بهبهان در استان خوزستان شد و در مدرسه 25 شهریور (شهید بخردیان کنونی) بهبهان تحصیلات متوسطه خود را گذراند.
در دوران دبیرستان به فعالیت علیه رژیم طاغوتی شاهنشاهی پرداخت تا اینکه در خردادماه 1353 در حالی که تعدادی از امتحانات دیپلم خود را داده بود، عوامل ساواک گچساران مقابل دبیرستان ۲۵ شهریور بهبهان او را دستگیر و به گچساران منتقل کردند.
در همین ایام برای ادامه تحصیل در آمریکا آماده میشد، 15 شهریور ماه سال 1356 برای ادامه تحصیل به آمریکا مهاجرت کرد و پس از چندماه آموزش و یادگیری زبان انگلیسی، وارد دانشکده کشاورزی سنت پترزبورگ فلوریدا شد و در رشته مهندسی کشاورزی آغاز به تحصیل کرد.
در آمریکا نیز آرام نگرفت و فعالیتهای ضد رژیم پهلوی خود را گسترش داد و به فعالیتهای ضد استکباری تبدیل کرد و با برپایی جلسات سخنرانی، به هدایت جوانان مسلمان ساکن آمریکا پرداخت و با همکاری تعدادی از دانشجویان مسلمان اقدام به تأسیس انجمن اسلامی دانشجویان اروپا و آمریکا در ایالت فلوریدا کرد و 8 تیرماه سال 1358 طی یک انتخابات به عنوان نماینده دانشجویان سنت پترزبورگ فلوریدا انتخاب شد.
با پیروزی انقلاب اسلامی و در حالی که کمتر از دو ماه از آغاز جنگ نگذشته بود، به وطن بازگشت تا در دفاع از کیان و ایمان خود جانانه تلاش کند و با توجه به اینکه هدایت در دوران سربازی دوره سلاحهای سنگین را دیده بود، پس از ورود به ایران خود را به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تهران معرفی و پس از گذراندن یک دوره یک ماهه در شیراز، مدت شش ماه را در جبهه آبادان خدمت کرد
در آبان ماه سال ۱۳۶۰ برای بار دوم به جبهههای حق علیه باطل اعزام شد و به عنوان معاون گروهان رزمی حضرت مهدی (عج) فعالیت خود را آغاز کرد و همزمان با شروع عملیات فتح المبین، فرماندهی تانکهای چیفتن را بر عهده گرفت، هنوز 5 روز بیشتر از سال 61 نگذشته بود که در منطقه رقابیه به فیض عظیم شهادت نائل آمد، یادش جاوید./فارس
عضویت در خبر نامه