یاداشت از طلبه عدالتخواه علی آذر
یکی از شاهکلیدهایی که در بیانیه گام دوم انقلاب توسط حضرت آقا مطرح شد، نقش اساسی قوه قضائیه در پیشبرد و پیشرفت جمهوری اسلامی بود.
پایگاه خبری آوای رودکوف:علی آذر:روزها یکبهیک سپری میشوند و موسم انتخاب به زودی فرا خواهد رسید. کمتر از ۳ ماه دیگر تا انتخابات سرنوشتساز ۱۴۰۰ باقی مانده است که به تعبیر کارشناسان با نام گردنهی احد انقلاب اسلامی از آن یاد میشود.
افراد و گزینههای شاخصی برای کاندیداتوری در انتخابات پیشرو، بین عموم مردم، خصوصا نخبگان سیاسی مطرح هستند، که ازجمله مهمترین این اشخاص، آیتالله سیدابراهیم رئیسی به علت عملکرد خوبشان در قوه قضائیه مورد توجه عام و خاص قرار گرفتهاند.
در این یادداشت با ذکر چند نکته به چرایی وجوبِ عدم حضور ایشان برای انتخابات ۱۴۰۰ و ماندن در قوه قضائیه خواهم پرداخت.
اولین نکته که از قضا دقیقترین و مهمترین نکته است؛ حکم انتصاب آیتالله رئیسی توسط مقام معظم رهبری برای ریاست قوه قضائیه است، حضرت آقا در این نامه به صورت کاملا صریح و شفاف میفرمایند:
باید دستگاه عدالت با نَفَسی تازه و انگیزهای مضاعف و نظم و تدبیری حکمتآمیز، دوران جدیدی را که زیبندهی گام دوم انقلاب است، با قدرت و جدیت آغاز کند.اینجانب برای تحقق این مقصود حیاتی، جنابعالی را برگزیدهام.
رهبر معظم انقلاب، انتصاب آیتالله رئیسی را برای قوه قضائیه امری حیاتی دانسته و دوران جدید قدرت انقلاب اسلامی را مشروط به حضور ایشان در قوه قضائیه دانستهاند، بنابراین، جناب رئیسی که شهره در ولایتمداری است آیا خلاف امر ولی عمل خواهد کرد؟ و این امر حیاتی و لزومی را رها میکند؟ و یا اینکه با شجاعت و تقوای مثالزدنی که از ایشان سراغ داریم دست رد به سینه بعضی از حضرات مدعی انقلابیگری خواهند زد؟
نکتهی بعد که در نامه انتصاب ایشان مشاهده میکنیم؛ سند تحول قضایی مدنظر ایشان میباشد که بهحق حیرت کارشناسان قضایی و حقوقی را برانگیخته است.
رهبر حکیم انقلاب بعد از رویت و بررسی این سند فرمودند؛ سند تحول قضائی پیشنهادی جنابعالی را ملاحظه کردم. بر اساس مشورتها و نظرات کارشناسی، آن را مفید و کارساز میدانم. با این حال چند نکته را مؤکداً به جنابعالی سفارش میکنم.
آنکه برای همهی فصول این سند و بندهای ذیل آنها، زمان تعیین کنید و خود و همکارانتان را بر پایبندی به سرآمد برنامه الزام نمائید. در زمانبندیها نه عجله و نه مماطله نباید راه داده شود.
ایشان به صراحت میفرمایند، برای اجرا این سند زمان تعیین کنید و خود را ملزم به اجرا آن کنید، این سند تحول قضایی که طرحی حداقل ۵ ساله است، بنا به فرمایش رهبری برای آقای رئیسی، ایشان ملزم به اجرایی نمودن و انجام این طرح شگرف و مهم است و خود آقای رئیسی در نامهی مشهور خود به روسای کل دادگستریهای کشور از این طرح به عنوان مبنای عمل قوه قضائیه تا سال ۱۴۰۲ یاد کردند.
بنابر با رها کردن این واجب چه کسی عهدهدار آن خواهد شد؟!
اگر کسی در قوه قضائیه بهتر از آیتالله رئیسی برای مدیریت این رکن عظیم وجود داشت بلاشک رهبری در انتخاب آن شخص هیچ تردیدی نمیکردند، پس وقتی که رهبری، آقای رئیسی را برای مسئولیت این جایگاه انتخاب میکنند باید ایشان بدانند که جز شخص خودشان فردی لایقتر نبوده، بنابراین قدر توجه نائب امام زمان را باید بدانند.
مطلب مهمتری که مورد توجه نخبگان سیاسی است بحث فساد در خود قوه قضائیه میباشد، این فساد به طوری پیش رفته بود که یکی از معاونین اصلی قوه (اکبر طبری) را نیز در خود هضم کرده بود.
از واضحات است که آقای طبری به تنهایی این حجم عظیم از فساد را نمیتوانست انجام دهد و بلاشک دارای یک تیم تشکیلاتی فاسد بوده، پس عقل حکم میکند که وقتی هنوز خود قوه از اشخاص ناپاک و فاسد پاک نشده، جناب رئیسی همچنان در این قوه باقی بمانند و مشغول طهارت و زدودن این علفهای هرز، قوهی مذکور بشوند.
یکی از شاهکلیدهایی که در بیانیه گام دوم انقلاب توسط حضرت آقا مطرح شد، نقش اساسی قوه قضائیه در پیشبرد و پیشرفت جمهوری اسلامی بود.
آیتالله رئیسی میفرمایند؛ رکن محوری گام دوم انقلاب که از سوی رهبر انقلاب تبیین شده، مقوله عدالت و فرهنگِ ما میتوانیم است و باید در این مسیر با چشم باز حرکت کنیم و هیچ عذری در محضر خدا قابل قبول نیست.
آیا رواست اجرای عدالت در قوه قضائیه که با حضور ایشان در سراشیبی اجرا در آمده، رها شود و این امر خطیر فراموش شود؟! و چه کسی جز آیتالله رئیسی میتواند این بار سنگین اجرای عدالت را به دوش کشد؟!
رهبر انقلاب یکی از مشکلات اساسی جمهوری اسلامی را در دههی چهارم، مقوله عدالت دانسته و قائل به ضعف عملکرد در این حوزه بودهاند.
و اما چه کسی بهتر از آیتالله رئیسی برای اجرای عدل و داد در این قوه مهم وجود دارد؟!
و در آخر نکتهای بیان میکنم که ذکر آن خالی از لطف نیست؛ و آن اینکه؛ با حضور اشخاص قوی، مدیر، عدالتخواه و انقلابی، دیگر چندان ضرورتی نیست که جناب آیتالله رئیسی وارد صحنهی انتخابات ریاست جمهوری شوند.
انشاءالله که جناب آیتالله رئیسی با این ادله که عرض کردیم و با سایر دلایل محکم و متقن، هوادران و حامیان انقلابی خویش را توجیه خواهند کرد که حضورشان در قوه قضائیه امری حیاتی و از اوجبالواجبات است.
"به امید ظهور عدالت گستر گیتی"
طلبه عدالتخواه علی آذر
عضویت در خبر نامه