به گزارش پایگاه خبری آوای رود کوف؛ فرماندار بهمئی با بیان اینکه در فرمانداری این شهرستان با تمام توان حامی سرمایهگذاران بخش خصوصی در صنعت انرژیهای تجدیدپذیر خواهد بود گفت: سرمایهگذاری در انرژیهای پاک، نهتنها پاسخ به نیازهای انرژی کشور است، بلکه بخشی از تعهد ما در قبال آیندگان و حفاظت از محیط زیست نیز محسوب میشود.
لطف الله ایرمی گفت: با احداث نیروگاههای خورشیدی ، صرفه جویی در سوختهای فسیلی ممکن می شود و علاوه بر تولید برق ، از اتلاف هزینه ها و انرژی جلوگیری میشود. توسعه نیروگاههای خورشیدی تنها راهکار برای تأمین پایدار انرژی و آینده نگری است.
وی با اشاره به تعریف مدل جدید برای احداث جایگاه و سایت انرژی خورشیدی تجدیدپذیر در بهمئی گفت: تحقق این هدفگذاری ضمن خودکفایی شهرستان ، شهم شهرستان را در تامین انرژی مورد نیاز کشور افزایش خواهد داد.
فرماندار بهمئی با اشاره به اینکه ، شهرستان بهمئی در واگذاری زمین برای نیروگاه های خورشیدی تجدیدپذیر آمادگی کامل دارد گفت: هم اکنون 5 هکتار زمین برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر در نظر گرفته شده است.
ایرمی با بیان اینکه عبور موفق از فصل گرما در تابستان با مصرف بهینه برق محقق میشود از صنایع خواست همانند سالهای گذشته با بهرهگیری از انرژی خورشیدی همکاری کنند.
وی با اعلام حمایت کامل از طرحهای توسعه انرژیهای پاک، از برگزاری نشست با حضور مدیران مرتبط در سطح شهرستان و استان برای تعیین مصوبات این طرح برای احداث نیروگاه خورشیدی خبر داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: اکنون با ورود به حوزه نیروگاههای خورشیدی، گامی مهم در مسیر توسعه پایدار و خودکفایی ملی برداشته شد.
سید احسان عسکری افزود: برنامههایی برای جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی در حال اجرا است تا با تسهیلات ویژه، زمینهای مناسب برای احداث این نیروگاهها شناسایی و واگذار شود.
وی با اشاره به برنامههای راهبردی این استانداری با شرکت های خصوصی گفت: جذب سرمایهگذار داخلی و خارجی، بهرهگیری از فناوریهای نوین و استفاده از ظرفیت بالای تابش خورشیدی به عنوان محورهای اصلی در دستور کار است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد هم با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد پتانسیل بالایی در حوزه انرژی خورشیدی دارد، از تمامی دستگاههای مرتبط خواست تا همکاری لازم را برای تحقق این اهداف و بویژه احداث نیروگاه های خورشیدی داشته باشند.
رسول روستایی با اشاره به استقبال سرمایهگذاران در نیروگاههای خورشیدی، افزود: در حال حاضر حدود ۳۰۰ مگاوات ، متقاضی توسعه انرژی تجدیدپذیر در استان وجود دارد که با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته بخش عمده ای از این ظرفیت تا پایان امسال و سال آینده به بهرهبرداری برسد.
وی با اشاره به شرایط ویژه اقلیمی استان، بر لزوم مدیریت مصرف برق برای گذر از فصل گرما تأکید کرد و گفت: درباره تخصیص اعتبارات ملی ۱۸ مگاوات از سهمیه سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق به استان اختصاص داده شده که در حال پیگیری برای جذب و اجرای این پروژهها هستیم.
در این برنامه مقرر شد تخصیص زمین مربوط با سرعت انجام شود تا این طرح ظرف دو هفته آینده با تکمیل مطالعات اولیه وارد فاز اجرایی شود.
با اجرای برنامههای پیشبینیشده، تا پایان سال جاری ظرفیت تولید برق خورشیدی در استان به بیش از 20 درصد افزایش یابد.