« آواي رودکوف» خود را به اخلاق حرفه‌اي روزنامه‌نگاري پايبند مي‌داند و مبناي فعاليت اين سايت بر سه اصل « بيطرفي » ، «دقت » و « انصاف » استوار است.

      
کد خبر: ۲۱۸۶۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۸
اسماعیل حسن نایبی؛
شا‌تَره گیاه خوشه‌ای با شاخه‌های سبز و گل‌های سفید مایل به صورتی رنگ است که میوه‌های کوچک و کروی دارد.
پایگاه خبری آوای رودکوف- اسماعیل حسن نایبی:عرق شاتَره اشتهاآور بوده و به ترشح آنزیم‌های گوارشی کمک می‌کند.

شا‌تَره گیاه خوشه‌ای با شاخه‌های سبز و گل‌های سفید مایل به صورتی رنگ است که میوه‌های کوچک و کروی دارد. این گیاه در مزارع، باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی می‌روید. شاه‌تره بیشتر در کنار جاده‌ها و یا به عنوان علف هرز مزارع می‌روید و بیشتر توسط کشورهای شرقی اروپا صادر می‌شود. قسمت مورد استفاده آن شامل برگ، ساقه و گل‌هاست که به طور مخلوط با هم استفاده می‌شوند. شاتَره، سرشار از مواد آنتیاکسیدان بوده و از مهم ترین خواص این گیاه دارویی، محافظت از کبد است.

برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.

عرق شاتَره در مقایسه با دَم کرده آن خواص درمانی کمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسان‌تر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه می‌‌شود.

شاتَره را در کاهش فشار خون و نیز کاهش کلسترول خون تاثیرگذار می دانند.

شاتَره به جهت دارا بودن ویتامین ث فراوان برای استحکام لثه‌ها مفید است.

کارشناسان مصرف جوشانده گیاه دارویی شاتَره را به شکل مصرف خارجی برای درمان تب خال و دیگر بیماری‌های پوستی موثر می‌دانند.

این گیاه برای تسکین درد، بند آوردن خونریزی، سم‌زدایی از بدن، درمان بیماری‌های انگلی و درمان یبوست سودمند است.

ترکیب شدن عرق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی را در پی دارد.
مقدار مجاز مصرف شاتره 12 تا 20 گرم است و برای تهیه جوشانده آن 150 تا 200 گرم کافی است. همچنین مصرف بیش از اندازه این گیاه برای ریه مضر بوده، بهتر است در زمان استفاده همراه با کاسنی که مصلح آن میباشد، مصرف شود.

کهگیلویه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: