کد خبر: ۲۹۱۹۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۲
یکشنبه 25 آبان ماه؛
آئین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور یکشنبه 25 آبان ماه با شعار"محمد(ص) پیامبر رحمت و مهربانی"با سخنرانی مجازی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.
به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف،آئین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور یکشنبه 25 آبان ماه با شعار"محمد(ص) پیامبر رحمت و مهربانی"با سخنرانی مجازی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

 اختتامیه این جشنواره در 5 بخش آوایی، معارفی، هنری، ادبی و فناوری و با حضور دانشجویان فعال قرآنی از سراسر کشور برگزار خواهد شد.


عضو هیئت داوران سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور با اشاره به شرایط به وجود آمده به دلیل شیوع بیماری کرونا و برگزاری این رقابت ها به صورت مجازی، گفت: برگزاري اين شيوه مسابقه قطعاً سختي ها و چالش هايي را داشت اما تجربه تازه و منحصر به فردي در سطح كشور است.

دکتر محمدرضا ستوده نیا افزود: با وجود چالش های مختلف در برگزاری مجازی این رقابت ها، الحمدلله این مسابقات چه در بخش خواهران و چه در بخش برادران در سطح خوبی برگزار شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با ابراز خرسندی از سطح علمی و توانمندی های تخصصی دانشجویان شرکت کننده در این رقابت ها، تصریح کرد: در بين شركت كنندگان افرادی هستند که در مسابقات مهم کشور شرکت کرده اند و سطح خوبی دارند و امیدواریم که در ادامه کار همین عزیزان به عنوان نمایندگان دانشگاهي وزارت علوم در مسابقات ملی حضور یافته و افتخار کسب نمایند.

وی با اشاره به قدمت بسیار زیاد مسابقات قرآن دانشگاهی در سطوح ملی و استانی، افزود: دانشجویان شرکت کننده، در مقاطع مختلف تحصیلی در این رقابت ها شرکت می نمایند و موجب مباهات است که می بینیم دانشجویان مقاطع ارشد و دکترا و نیز نخبگانی در رشته های مختلف تحصیلی با همه مشغله درسي كه دارد، در این مسابقات حضور می یابند.

این استاد علوم قرآنی اضافه کرد: این موضوع اهمیت داردکه کسی که مدرک می گیرد و در رشته اي علمي تخصص دارد، اهل قرآن باشد. ما معتقديم دانش آموختگان ما، تأثير عميقي بر نزديكان وجامعه پيرامون خود دارند و جاي خوشبختي است كه دانشجوياني كه هم به لحاظ تحصیل هم به لحاظ معنویت در سطح بالایی هستند در اين رقابت ها حضور پيدا مي كنند چرا كه سبب افزایش ضريب نفوذ و تأثيرگذاري نخبگان قرآني در جامعه می شوند.

ستوده نیا، با تأکید بر لزوم تشویق و حمایت از جوانان نخبه و مشتاق به موضوعات قرآنی درکشور، تصریح کرد: همان گونه كه ما براي رقابت هاي هنري، ورزشي و علمي در طول سال برنامه هاي متعدد و متنوعي داريم و شركت كنندگان آن را حمايت مي كنيم، علاقمندان به موضوعات قرآني در ساير رشته ها، چه قرائت و حفظ قرآن و چه رشته هاي هنري مرتبط با موضوعات قرآن را بايد با برگزاري رويدادهاي متنوع و مختلف حمايت و تشويق نمائیم.

وی با بیان این که تشويق جوانان از طریق برگزاري رويدادهاي فرهنگي و قرآني، دركشور يك جريان فرهنگي مناسب شكل مي دهد، اضافه کرد: بنده در دوران نوجواني از طریق شركت در يك مسابقه تشويق شدم كه قرآن را حفظ كنم و معتقدم نبايد در كشور به يك رويداد سالانه قرآني بسنده كنيم. برنامه ريز ي هاي متعدد در همه رشته هاي هنري بايد با محور قرآن و معنويت تداوم داشته باشد تا اثرگذاري مناسبي را شاهد باشیم.

گفتنی است: آئین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، از ساعت 18:30 یکشنبه 25 آبان ماه با سخنرانی مجازی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری و معاون فرهنگی و اجتماعی این وزراتخانه به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

**پخش زنده این رویداد از طریق صفحه رسمی اینستاگرام دانشگاه صنعتی اصفهان به نشانی https://instagram.com/iut_news و کانال رسمی آپارات این دانشگاه به آدرس https://aparat.com/iutnews در دسترس خواهد بود.**
--
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: