جمعه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۳  |  Friday, 09 May 2025
کد خبر: ۳۶۸۱۳
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۳
در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان استانی و جهادگران گروه فُطرس تاکید شد:

لزوم تداوم فعالیت های جهادی در مناطق محروم و و مشارکت اجتماعی برای ارتقای سلامت جامعه

در مراسمی که با حضور جمعی از مسئولان و جهادگران گروه فُطرس در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، بر ضرورت گسترش فعالیت‌های جهادی، اصلاح سبک زندگی و توجه به بهداشت عمومی تأکید شد.
author
نویسنده: فتاح بدری

 به گزارش خبرنگار آوای رودکوف از یاسوج؛ سرهنگ محمد نصیرزاده، مسئول گروه جهادی فُطرس، ظهر امروز در این مراسم گفت: «بیش از 900 جهادگر علمی در گروه فُطرس فعالیت می‌کنند که با مشارکت معلمان و مدیران مدارس، خدمات آموزشی مؤثری ارائه می‌دهند. تاکنون بیش از 200 نفر از این معلمان در آموزش و پرورش جذب شده‌اند.»

او همچنین افزود: «در حوزه عمرانی، تاکنون 19 مدرسه توسط گروه ما تعمیر و تجهیز شده است. علاوه بر این، ساخت پنج خانه در مناطق زلزله‌زده سی‌سخت و 30 سرویس بهداشتی در سیستان و بلوچستان از دیگر اقدامات ما بوده است.»

سبک زندگی قرآنی؛ راهی برای مقابله با چالش‌ها

سرهنگ نصیرزاده با اشاره به تأثیرات منفی سبک زندگی مدرن اظهار کرد: «ادعای دشمنان مبنی بر تسلط بر سفره ایرانی‌ها و گسترش بیماری‌ها نباید نادیده گرفته شود. راه‌حل این مشکلات بازگشت به سبک زندگی قرآنی است.» او همچنین به نقش قرآن و نهج‌البلاغه در زندگی روزمره اشاره کرد و گفت: «قرآن می‌تواند درمان بسیاری از بیماری‌ها باشد و نهج‌البلاغه درس‌های بزرگی برای سلامت جسم و روح دارد.»

بحران‌های بهداشتی و ضرورت پیشگیری

دکتر سعید جاودان‌سیرت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، در این مراسم با هشدار درباره شیوع بیماری‌های ویروسی گفت: «رعایت نکردن بهداشت عمومی می‌تواند منجر به بحران‌های جدی شود. همچنان مواردی از مرگ‌ومیر ناشی از کووید در بیمارستان امام سجاد (ع) گزارش می‌شود.»

او با اشاره به مشکل خوددرمانی در کشور افزود: «مصرف خودسرانه داروها عواقب خطرناکی به همراه دارد. همچنین کاهش نرخ ازدواج و افزایش طلاق زنگ خطری برای جامعه است که می‌تواند به کاهش چشمگیر جمعیت منجر شود.»

پیشگیری از سرطان؛ گامی مؤثر برای سلامت جامعه

دکتر باقری، متخصص سرطان، نیز در این مراسم با اشاره به آمار رو به افزایش بیماران سرطانی در کشور گفت: «سالانه بیش از 135 هزار نفر به سرطان مبتلا می‌شوند که سبک زندگی ناسالم، مصرف سیگار، الکل و فست‌فود از عوامل اصلی آن است.»

او با تأکید بر اهمیت اصلاح الگوی غذایی افزود: «در گذشته مردم استان از نان بلوط استفاده می‌کردند که بسیار سالم بود، اما اکنون فست‌فود و غذاهای فرآوری‌شده جای آن را گرفته‌اند. ورزش و مراجعه زودهنگام به پزشک می‌تواند بسیاری از این بیماری‌ها را پیشگیری و درمان کند.»

این مراسم با تأکید بر لزوم تداوم فعالیت‌های جهادی در مناطق محروم، اصلاح سبک زندگی، رعایت بهداشت عمومی و افزایش آگاهی جامعه به کار خود پایان داد. سخنرانان خواستار اقدامات جدی در زمینه پیشگیری از بیماری‌ها و ترویج الگوهای سالم زندگی شدند.

خبرنگار:زینب خوش اندیش

نظرات بینندگان