به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف از بهمئی ؛حجت الاسلام صلواتی، امام جمعه لیکک در خطبههای نماز جمعه این هفته، ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی، بر نقش حیاتی رسانهها و مسئولان در ایجاد آرامش روانی و انسجام اجتماعی تاکید کرد.
امام جمعه شهرستان بهمئی با اشاره به اهمیت نقش رسانهها گفت: «امروز ماموریت و رسالت همه ما، جبهه رسانه و تبیین انقلاب اسلامی، مسئولان و نخبگان، فراهمسازی آرامش روانی جامعه و ایجاد انسجام اجتماعی است. رسانهها نقش ویژهای دارند، چرا که هم آینه جامعه هستند و هم آینده آن را شکل میدهند و بر احساسات و افکار عمومی تاثیرگذارند. تولیدات رسانهای میتواند باعث تقویت یا اضطراب شود. نباید دائماً اخبار منفی و بدون ارائه راهکار را پخش کنیم.»
حجت الاسلام صلواتی افزود: «پخش اخبار منفی باعث استرس و ناامیدی میشود. فعالان فضای مجازی و رسانهای میتوانند با انتشار اطلاعات دقیق و امیدبخش از آسیبهای روانی، ترس و سرگردانی مردم جلوگیری کنند و با اقدامات امیدوارکننده، جامعه را مقاوم کنند. دشمن میخواهد امید و انگیزه را از مردم بگیرد.»
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت امیدآفرینی و تقویت سواد رسانهای گفت: «بیاییم در این ماه، اقدامات زیبای کمیته امداد، اداره بهزیستی، تلاش خیرین، گروههای جهادی و مردمی و بسیج را روایت کنیم و برای بهینه مصرف نمودن آب، برق، گاز و بنزین و حل مشکل ناترازی انرژی تلاش کنیم.»
امام جمعه شهرستان بهمئی با اشاره به رهنمودهای رهبر انقلاب در دیدار رمضانی با مسئولان نظام، اظهار داشت: «رهبر حکیم انقلاب اهمیت معیشت مردم و راهکارهای کلیدی را برای خروج از تنگناهای اقتصادی و تقویت پایههای اقتصاد ملی بیان نمودند و یک نقشه راه برای مسئولان ترسیم نمودند. راه حل بحران کنونی، تحول جامع در نگرش و سرعت عمل و بهرهگیری از ظرفیتهای خفته کشور است.»
وی با انتقاد از تعلل در تصمیمگیریها گفت: «مسئولان باید ترس را کنار بگذارند. اصلاح نظام بانکی یکی از اولویتهاست. متاسفانه انگار عدهای تصمیم گرفتهاند که هیچ تصمیمی نگیرند و این خیلی خطرناک است و ماخذه خدای متعال را در دنیا و آخرت به دنبال دارد و جفای در حق مردم، انقلاب، نظام، امام، شهیدان و ولایت است.»
صلواتی با اشاره به لزوم جلوگیری از قاچاق سوخت بیان کرد: «تکلیف مسئولان این است که جلوی قاچاق سوخت را بگیرند. روزانه ۲۰ تا ۳۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق میشود و ناترازی بنزین در کشور روزی ۱۵ میلیون لیتر است. اینجا فقط جای تصمیمگیری است و مسئولان بایستی تصمیم بگیرند.»
امام جمعه شهرستان بهمئی با تاکید بر اهمیت کار فرهنگی گفت: «امروز مهمترین کار، کار فرهنگی، تربیتی و قرآنی است و نباید از زنگ فرهنگی غافل شویم. دشمن هویت ملی، اسلامی و فرهنگی ملت ما را هدف قرار داده است، لذا مهمترین اقدام حفظ و تقویت هویت دینی نسل نوجوان و جوان است. از تلاشهای آموزش و پرورش و معاونت پرورشی در برگزاری محافل قرآنی و افطاری در مدارس و ایجاد نمایشگاه انقلاب توسط دانشآموزان تشکر میکنم.»
صلواتی با اشاره به اهمیت برگزاری جشن تکلیف گفت: «جواب کار فرهنگی باطل، کار فرهنگی حق است. برگزاری جشن تکلیف و توجه به روز اولیها یک کار بسیار زیباست. خانوادهها به این مسئله توجه کنند و همه مسئولان و نهادهای فرهنگی به جشن روز اولیهای شهرستان اهمیت بدهند.»
وی با گرامیداشت یاد شهید مهدی باکری، اولین شهردار شهید نظام جمهوری اسلامی، گفت: «در شهر ما هم در همین ایام شهردار جدید شروع به کار کرد. گذشتگان در شهرداری برای این شهر تلاش کردند، اما حقیقت این است که امروز وضعیت شهر خوب نیست و شهردار جدید وضعیت خوبی را تحویل نگرفت.»
امام جمعه شهرستان بهمئی خاطر نشان کرد: «این شهر مسائل و مشکلات فراوانی دارد. در طول این سالیان از تاسیس شهرداری عدهای به صورت فلهای جذب شدند، الان حقوق و مزایای چندین ماه آنان معوق است و گرفتاریهای فراوانی دارند. درآمدزایی ندارد، بدهکاریهای زیادی هم دارد و در سطح شهر مشکلات عدیدهای وجود دارد.»
صلواتی با حمایت از شهردار جدید گفت: «نکته امیدوارکننده این است که این شهردار جدید مهندس عمران است و متخصص و داناست و انگیزه هم دارد و آمد که خدمت کند. وظیفه همگان است که او را کمک کنند. حتماً او به تنهایی نمیتواند کاری کند و باید مردم همراهی کنند. باید بپذیریم شهر را شهروندان میسازند و مردم بایستی پای کار بیایند و شهر را بسازند.»
وی اضافه کرد: «البته باید این اصل را بپذیریم که در استان ما، شهردار به جز نیروی متخصص و عمران گذاشتن جفای به حقوق عامه است، چون غیر متخصص خراب میکند، بدهکاری به بار میآورد و بیت المال و منابع را تضییع میکند. باید در این استان در شهرداریها کار را به کاردان بسپارند.»
امام جمعه شهرستان بهمئی با اشاره به مشکلات شهر گفت: «ما امروز در شهرمان مشکلات فراوانی داریم. مبلمان شهری مناسبی نداریم. پنجشنبهها و تشییع جنازهها مردم این شهر ساعتها در مسیر منتهی به قبرستان گرفتار ترافیک هستند. تصفیه خانه بزرگ شهری و سیستم فاضلاب شهری نداریم و جمع آوری زباله قدیمی و سنتی و سیستم بازیافت نداریم. همه مسئولان استان باید این شهردار را یاری کنند و کمک کنند. از تلاشها و زحمات شهردار سابق تشکر میکنم. انصافاً پاکدست و طاهر بود و چیزی برای خودش از شهرداری ندوخت. همچنین از زحمات سرپرست شهرداری در این دوران بعد از رها شدن شهرداری تشکر میکنم.»
صلواتی در پایان با اشاره به دلسوز بودن مدیران شهرستان گفت: «الحمدلله مدیرانی که در شهرستان هستند بچههای بهمئی هستند و دلسوز و علاقمندند که کمک کنند و انگیزه خدمت به این مردم را دارند. انشاءلله با استعانت از خدای متعال و توکل به ذات اقدس الله و با انسجام و وحدت و همدلی و همراهی و همکاری مردم و استفاده از نخبگان و متخصصان، انشالله شهری زیبا و آباد لایق این مردم هست را برای آنان بسازیم.»
وی با اشاره به اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی گفت: «یکی از مصادیق تقوا، رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی است. امروز برای رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی باید فرهنگسازی و برگزاری دورههای آموزشی و اطلاعرسانی و تشویق رانندگان قانونمند مورد توجه باشد. متاسفانه آمار فوتیهای سالیانه ۲۰ هزار یک بحران اجتماعی است و علت اصلی عوامل موثر در تصادفات، خطای انسانی است. همه باید در پویش نه به تصادفات شرکت کنیم.»
صلواتی افزود: «همدیگر را سفارش کنیم که قوانین را رعایت کنیم. البته در شهری که یک عدد تابلو راهنمایی و رانندگی نیست و پلیس راه و پلیس راهور مکان مناسبی ندارند و دسترسی ایشان برای مردم بسیار سخت است و ساختمان چند سالهای که هنوز چشم انتظار افتتاح آن هستند و در روزهای شلوغ و مسیرهای شلوغ این عزیزان نیستند و در مثل پنجشنبهها و تشییع جنازهها شاهد آسیب دیدن روح و روان مردم و تضییع و تلف شدن وقت گرفتاریهای فراوان برای مردم هستیم و مع الاسف بعضی از رانندگان و صاحبان وسایل نقلیه و مردم هم توجه ندارند و کمک نمیکنند و رعایت هم نمیکنند.»
وی در پایان گفت: «همگان بایستی به تکلیف خودشان عمل کنند برای اینکه حقوق همدیگر را رعایت کنیم همه بایستی پای کار بیایند هم مردم باید آگاه شوند هم باید این فرهنگ سازی رعایت حقوق عامه و قانون محوری و قانون مداری از خانواده و مدرسه و جامعه شروع شود و هم باید مسئولان و متولیان به وظایف خودشان عمل کنند.»