به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛سرهنگ سید فیض الله جهاندیده در خصوص ترفند جدید شیادان مجازی و افزایش پروندههای هک و دسترسی غیرمجاز به شبکههای اجتماعی به شهروندان هشدار داد.
فرمانده انتظامی شهرستان لنده در تشریح این خبر اظهار داشت: از مرسوم ترین روشهای کلاهبرداری میتوان به ارسال لینکهای آلوده و ترغیب افراد به کلیک کردن بر روی آن و نصب بدافزار بدون اطلاع آنها اشاره کرد که در نهایت منجر به دسترسی غیرمجاز به شبکه های اجتماعی قربانیان میشود.
وی با اشاره به عدم نصب برنامه از منابع ناشناس و نامعتبر افزود: شهروندان فریب نرم افزارهای هک و ... را نخورده و به هیچ عنوان از منابع غیر رسمی اقدام به دانلود و نصب نرم افزار نکرده و نصب برنامه های مورد نیاز خود را صرفا از طریق منابع معتبر انجام دهند چرا که مجرمان سایبری با پوشش و عناوین مختلف در کمین هستند تا با ارسال بدافزار بر روی تلفن همراه افراد اقدامات مجرمانه خود را آغاز کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان لنده با اشاره به عدم اعتماد به هویت افراد در فضای مجازی به شهروندان توصیه کرد: در صورتی که پیامی در شبکههای اجتماعی از سوی دوستان یا آشنایان مبنی بر درخواست واریز وجه دریافت کردید حتما از طرق دیگر نظیر برقراری تماس تلفنی صحت محتوای پیام ارسالی را قبل از واریز وجه احراز کنید.
سرهنگ جهاندیده برای جلوگیری از هک شدن اکانت های شبکه های اجتماعی افراد این راهکار را نیز توصیه کرد:
مهمترین راه حل برای مقابله با دسترسی غیرمجاز به شبکه های اجتماعی، فعال کردن احراز هویت دو مرحله ای است که در واقع می تواند به عنوان یک سپر محافظ مضاعف برای شما عمل کند.
فرمانده انتظامی لنده در پایان تاکید کرد: در صورتی که با جرایم رایانهای و سایبری روبرو شده باشید میتوانید با مراجعه به پلیس فتا مشکلات پیش آمده را در کمترین زمان ممکن حل و فصل نمود و در صورت بروز جرم فرد مجرم را به مجازاتهای درخوری برسانید.
عضویت در خبر نامه