به گزارشپایگاه خبری آوای رودکوف؛در 50 سال گذشته سبک زندگی ما ایرانیان دچار تغییرات جدی شده است. از مهمترین این تغییرات منفی که سبب توسعه بیماری های مختلف شده، تغییر فرهنگ غذایی سنتی و سالم ما به غذاهای صنعتی، فست فود و آنواع مواد غذایی غیر سالم بوده است.
افزایش مصرف نمک، قند، چربی ها و انواع غذاهای سرد یا گرم موسوم به فست فود، غذاهای آماده صنعتی پرچرب و پر از انواع افزودنی های شیمیایی، نوشیدنی ها مضر، انواع سس ها و ترکیبات شیمیایی سبب افزایش روند بیماری های قلبی، عروقی، سرطان ها دیابت، کبد چرب، چاقی و بیماری های خود ایمنی شده است.
بیایید در عزمی ملی سبک تغذیه خود را اصلاح کنیم و با مصرف مواد غذایی سالم و موارد ذکر شده در فوق و حذف تنقلات صنعتی و جایگزین کردن تنقلات سالم ایرانی مانع از توسعه بیماری های خطرناک شویم.
گردآورنده :محمدسعیدسعیدی مربی ومدرس طب اسلامی وسنتی/یاسوج
عضویت در خبر نامه