افراد بهويژه مبتلايان به بيماريهاي قلبي و عروقي حتما هر روز با هر وعده غذايي، پياز بخورند تا سلامت باشند. پياز يکي از سبزيجات معطر سرشار از آنتياکسيدانهاست، کم کالري است و اثر زياد و مفيدي در برابر انواع سرطان و بيماريهاي قلبي و عروقي دارد.
سایت تحلیلی خبری آوای دنا avayedena.com:
پياز يک طعمدهنده بسيار عالي در غذاهاست؛ برخي به دليل بدبو شدن دهان، پياز خام نميخورند اما بزرگترين اشتباه زندگيشان در اين است چون اگر با خواص پياز آشنا شوند، مطمئنا هيچوقت آن را به هيچ دليل کنار نميگذارند؛ بدبو شدن دهان را ميتوان با آدامس، دارچين، چاي خشک، موز، جعفري و کيوي برطرف کرد اما با کنار گذاشتن پياز از پيشرفت بيماري نميتوان جلوگيري کرد.پياز داراي ويتامين C، کورسيتين و فلاونوييد، منگنز، ويتامين B٦، تريپتوفان، فيبر، فسفر، مس، پتاسيم و فولات است و باعث کاهش قندخون، کلسترول و تريگليسريد ميشود.پياز، تريگليسريدهاي چربيهاي انباشته شده در بافت بدن (در شکم و رانها) را کاهش ميدهد، به دليل داشتن فيبر گرسنگي را کاهش ميدهد و باعث لاغري ميشود و اين خود به سلامت قلب کمک ميکند زيرا چاقي نيز يکي از دلايل مبتلا شدن به بيماريهاي قلبي است.به گفته دانشمندان، پياز را به هر شکلي (خام يا پخته) در رژيم غذايي خود استفاده کنيد زيرا از لخته شدن خون جلوگيري ميکند و بيماران مبتلا به بيماريهاي قلبي حتما هر روز با غذا پياز بخورند چراکه خوردن پياز با غذاي چرب از فعاليت مضر چربي در لخته شدن خون جلوگيري ميکند.
آریا