کد خبر: ۳۱۴۸
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۵
میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گوجه فرنگی و لبو و... ضد سرطان هستند. به گزارش آوای دنا، حمید عبدی متخصص تغذیه گفت: پوست سیب قرمز به دلیل وجود رنگدانه‌های موجود در خودضد سرطان است. وی ادامه داد: میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز اعم از هویج، گوجه فرنگی و لبو دارند ضد سرطان هستند همچنین میوه‌های دارای رنگدانه‌های سبز که حاوی کلروفیل هستند مثل سبزیجات نیز خاصیت ضد سرطانی دارند. عبدی درخصوص خواص سیب تشریح کرد: سیب در کاهش چربی‌های خون نقش بسزایی را ایفا می‌کند و بهتر است که با پوست خورده شود و حتی سرکه سیب درکاهش وزن و کاهش چربی موثر است. وی خاطر نشان کرد: سیب در رشد و افزایش قد کودکان نقش بسزایی را دارد و گاز زدن سیب به استحکام فک و دندان کمک کرده و موجب تمیزی آن‌ها می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: