امین کمالوندی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد امروز (27 اردیبهشت) در نشست چهارمین دوره جشنواره های فرهنگی و هنری دهه کرامت، گفت:به برکت وجود بارگاه منور امام رضا (ع)، جشنواره های رضوی به مدت 12 سال در ایران و سایر کشورهای دنیا برگزار می شود.
کمالوندی در ادامه با بیان این که از سال 90 که سکان مدیریتی ارشاد استان را به دست گرفت این جشنواره را در شان امام رضا (ع) در این استان ندانسته، افزود:با همکاری و هم فکری کارشناسان استانی و کشوری این جشنواره به همه شهرستان تعمیم و هر شهرستان میزبان یک جشنواره از سری برنامه های دهه کرامت شد.
دبیر جشنواره های رضوی در کهگیلویه و بویراحمد به اهمیت برنامه های دهه کرامت اشاره و افزود:حضرت بی بی حکیمه (س) محور برنامه های دهه کرامت باشد.
وی با بیان این که جشنواره دائمی "شعر فارسی رضوی" به میزبانی شهرستان دنا برگزار می شود، اظهار داشت:دبیرخانه دائمی جشنواره "شعر محلی رضوی" نیز در شهرستان بهمئی قرار دارد و این شهرستان هرساله میزبان شاعران محلی شعر رضوی است.
دبیر جشنواره های رضوی در استان کهگیلویه و بویراحمد میزبانی دومین جشنواره "عفاف و حجاب" در فرهنگ رضوی را شهرستان چرام دانست و عنوان کرد:شهرستان باشت نیز برای سومین سال پیاپی میزبان جشنواره داستان کوتاه 55 کلمه ای رضوی است.
کمالوندی شهرستان لنده را میزبان سومین جشنواره پیامک های رضوی عنوان و خاطرنشان کرد:چهارمین جشنواره هنرهای تجسمی "دعای باران" هم در شهرستان گچساران برگزار می شود.
وی برگزاری چهارمین جشنواره خوشنویسی حدیث "سلسله الذهب" به میزبانی شهرستان کهگیلویه را از سری برنامه های دهه کرامت در این استان خواند و ادامه داد:سومین جشنواره "شیرخوارگان رضوی" هم در مرکز استان برگزار و نوزادانی که به نام مبارک "رضا" نام گذاری می شوند، با لوح تقدیر و هدایایی از آنها تجلیل خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد برگزاری همایش پیاده روی و "احیاء جاده ولایت" را از دیگر برنامه های دهه کرامت در این استان دانست و افزود: با توجه به این که شهر مارگون در مسیر کاروان حضرت امام رضا (ع) واقع شده همه ساله مردم این شهر و روستاها و بخش های همجوار با پای پیاده مسیر 2 کیلومتری از شهر مارگون تا حرم بی بی خاتونین (س) را طی می کنند.
کمالوندی با بیان این که سومین جشنواره ملی "آیین های نمایشی و پرده خوانی در فرهنگ رضوی" نیز به میزبانی شهر یاسوج برگزار می شود، تصریح کرد: فراخوان این جشنواره به سراسر کشور ارسال شده که همه ساله بیش از 60 اثر از نقاط مختلف ایرانی اسلامی ارسال و 10 اثر برگزیده انتخاب و در سه نقطه شهر یاسوج به نمایش در می آیند.
وی با بیان این که علاوه براین جشنواره ها جشن های مردمی نیز در مساجد سراسر استان برگزار می شود، گفت:امسال نیز براساس ظرفیت مساجد در هر شهرستان جشن هایی با همکاری دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان در خیابان های نزدیک به مساجد شهرستانم ها برگزار می شود.
دبیر جشنواره های رضوی در استان کهگیلویه و بویراحمد نقش رسانه ها را در ترویج فرهنگ و سیره رضوی موثر دانست و گفت: در این بین شبکه استانی دنا نقش مهم و اثرگذاری به خصوص در ترویج فرهنگ نام گذاری نوزادان می تواند ایفا کند.