به گزارش سایت تحلیلی خبری آوای دنا avayedena.com:
مجيد محنايي، با بيان اين مطلب، افزود: با هدف افزايش رضايت شهروندان و جلب اعتماد آن ها، بهبود کيفيت خدمات به مردم ، کاهش مراجعه حضوري به دستگاه اجرايي براي دريافت خدمت و نيز افزايش دسترس پذيري و امکان ارايه اطلاعات و خدمات به حداکثر جامعه از جمله استفاده کنندگان، دستگاه هاي قابل حمل نظير تلفن همراه، کم توانان و ... دستور العمل مذکور تهيه و ابلاغ شده است.
وي، تأکيد کرد: تارنماي دستگاه هاي اجرايي بايستي به ميز خدمت مجهز باشدتا در مواقع عادي در ساعات اداري پاسخگوي سؤالات شهروندان باشد و در زمان هاي اوج کار به صورت 24* 7 پاسخگويي به مراجعين صورت پذيرد.
محنايي، گفت: خدمات دولت بايد در 14 خوشه صنعت و تجارت، سلامت و بهداشت، امور بين الملل، امور داخلي کشور، فرهنگي و اجتماعي، انرژي، محيط زيست، منابع طبيعي و کشاورزي، رفاه و تأمين اجتماعي، امور حقوقي قضائي، اقتصادي و مالي، امنيت و مديريت بحران، ارتباطات و اطلاعات، حمل و نقل و شهرسازي و آموزش و پرورش دسته بندي شوند و ليست آنها در صفحه خدمات در اختيار کاربر قرار گيرد.
وي، افزود: علاوه بر ليست عنوان خدمات مي بايست اطلاعات مربوط به خدمت از جمله مدارک و مراحل لازم، مدت زمان تخمين زده شده براي ارائه خدمت و نمودار جريان کار آن درگاه استاني موجود باشد که اين اطلاعات بايد حتما از صفحه خدمات و يا از منوي خدمات قابل دسترس باشند.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني با بيان اينکه همچنين مي بايست نحوه ارائه خدمت الکترونيکي، غير الکترونيکي و از طريق دفاتر پيشخوان دولت ذکر شود، اضافه کرد: محتواي تارنما مي بايست براي افراد کم توان از طريق حس بينايي، شنوايي يا لامسه در دسترس باشد.