اعضای کمیته نظارت بر مصوبات هیات امنا با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شدند.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آوای رودکوف avayerodkof.ir به نقل از خبرنگار خبرگزاری آنا، با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد اعضای کمیته نظارت بر مصوبات هیات امنای این دانشگاه انتخاب شدند.
عضو کمیته نظارت بر مصوبات هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این مراسم با تشریح وظایف و کارکرد کمیته نظارت بر مصوبات هیات امنا اظهار کرد: نظارت بر مصوبات هیات امنا مهم بوده و لازم است تا مرحله نهائی و عملیاتی کردن مصوبات اعضا نظارت داشته باشند.
حسین فیاضبخش بیان کرد: در جلسات هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بیش از 50 مصوبه داشتیم که بیشترین آنها مربوط به مسائل مالی و تعیین تکلیف اموال دانشگاه بود.
در این جلسه مهران جعفری (کار گروه حقوقی)، حسین فیاض بخش (کارگروه اقتصادی و پژوهشی) حجتالاسلام هاشم پور (کارگروه فرهنگی) مسعود عابدی کارگروه دانشجویی و زریر صالحپور کارگروه عمران به عنوان اعضای کارگروه نظارت بر مصوبات هیات امنای این دانشگاه انتخاب شدند.
برگزاری نشست شورای تخصصی برنامهریزی و اقتصاد دانشبنیان
نشست شورای تخصصی، برنامهریزی و اقتصاد دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور ریاست دانشگاه استان و معاونان دانشگاه برگزار شد.
رئیس شورای تخصصی، برنامهریزی و اقتصاد دانشبنیان استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تاسیس خالق پیامدهای پایدار فراوان در عرصههای اقتصادی و اجتماعی بوده است که با کاهش روند باروری جمعیت در دهههای اخیر و تغییرات ساختاری در جمعیت کشور مواجه شده است که طبیعتا با وجود ظرفیتهای عظیم عرضه خدمات آموزش عالی بخشی از ظرفیتهای مادی و غیر مادی دانشگاه آزاد اسلامی نیز بلا استفاده میماند.
دکتر مازیار صابری گفت: دانشگاه وظیفه و رسالت خود میداند در مسیر رشد و توسعه اقتصادی کشور و استان نقش شایسته خود را در تربیت نیروی انسانی و تولید علم و ایده ایفا کند و بر این اساس سیاست متنوعسازی منابع درآمد با هدف کاهش وابستگی و پیشگیری از پیامدهای مالی کاهش دانشجو در دستور کار دانشگاه قرار گرفته است و این سیاست نیز طراحی و ابلاغ شده است.
صابری درباره تقویت رویکرد تاسیس شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: با پیگیری ویژه رئیس دانشگاه و مسئولان ذیربط علاوه بر خلق ایدههای نو میتوان زمینهساز پیشرفت کسب و کار و تسهیل کننده فرآیند رشد و توسعه اقتصادی کشور بود.
وی دیگر رویکردهای دانشگاه را استفاده بهینه از ظرفیتهای مادی و غیرمادی و ارتقاء بهرهوری عوامل تولید مانند سرمایه فیزیکی و سرمایه انسانی عنوان کرد و افزود: این مهم علاوه بر اینکه با رویکردهای قبلی هم سو بوده با چابکسازی سازمان اداری دانشگاه و تقویت نظام ارزیابی عملکرد و مهندسی مجدد و اصطلاحات ساختاری در آییننامهها و روشی موثر پیگیری و توجه ویژه قرار گرفته است.
نخستین کارگاه رتبهبندی آموزش بینالمللی دانشگاههای آزاد در استانهای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج در این جلسه که با حضور روسای واحدها، مسئولان فناوری اطلاعات و تعدادی از معاونان تشکیل شد، درباره اهمیت کارگاه و توجه به شاخصها، ارزیابی و رتبه بندی واحدها مطالبی عنوان کرد.
علی آلبویه گفت: رتبهبندی گروههای آموزشی، دانشگاهها باید بر اساس شاخصها و ابزارهایی ارائه شود که بر اساس آن بتوان نتایج دقیقتری را از آنها استخراج و برای تحلیل و ارزیابی در اختیار نظامهای مدیریت علمی قرار داد.
آلبویه تصریح کرد: دانشگاهها باید رتبهبندی مراکز آموزشی را در رأس کار خود قرار داده و در یک دوره زمانی مشخص با همکاری و تعامل مراکز آموزشی واحدهای استانی جمعبندی نهائی نتایج حاصله را انعکاس دهند.
وی گفت: یکی از مهمترین معیارهای رتبهبندی مربوط به پژوهش است که انتظار داریم در بحث کیفیت و اثربخشی مقالات و طرحها توجه ویژهای داشته باشند.
آلبویه آثار پژوهشگران چه در حیطه تحقیقات و فناوری و چه در بحث اختراعات و اکتشافات را از اولویتهای دیگر حوزه پژوهش بیان کرد.
سپس مدرسین کارگاه درباره شاخصهای رتبهبندی و معیارهای ارزیابی سخنرانی کردند.