باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس تحقیقات بیش از ۴۰ گونه کیوی در سراسر جهان وجود دارد و این میوه یکی از خوراکیهای مطبوع و مورد علاقه دوستداران سلامتی به شمار میآید.
این میوه سرشار از فیبر و ویتامینهای C، E، منیزیم، فولات و روی بوده و به ویژه پوست آن با درصد بالاتری از قسمتهای درونیاش حاوی فیبر و انواع ویتامین است. بسیاری از دوستداران این میوه در سراسر دنیا این میوه را به همراه پوست آن مصرف میکنند، هرچند باید حتماً قبل از مصرف با پوست، میوه به طور کامل شسته و ضدعفونی شود.
خوردن این میوه با معده خالی توصیه نمیشود، زیرا حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C. است و میتواند باعث اسیدی شدن محیط معده و بروز دردهای گوارشی شود.
از جمله دیگر خواص کیوی میتوان به کنترل قند و کاهش سطح کلسترول و فشار خون، لاغری و کاهش وزن اشاره کرد. خوردن این میوه پس از یک وعده غذای حجیم و پرچرب میتواند باعث هضم سریع غذا و بهبود عملکرد دستگاه گوارش شود.
کیوی غنی از انواع ویتامینها و آنتی اکسیدانها بوده و مصرف آن میتواند باعث درخشان شدن پوست و جلوگیری از بروز چین و چروک صورت شود. همچنین افرادی که در رژیم غذایی خود از کیوی استفاده میکنند، کمتر دچار مشکلاتی، چون ریزش موی سر میشوند.
مصرف کیوی در اندک مواردی ممکن است منجر به واکنشهای آلرژیک در افراد شود، به همین دلیل قبل از مصرف برای نخستین بار حتماٌ باید مقدار کمی از این میوه مصرف شود تا نسبت به نداشتن حساسیت و آلرژی غذایی اطمینان حاصل شود.
کارشناسان توصیه میکنند افراد برای استفاده از کیوی حتماً نوع رسیده آن را انتخاب کنند. کیوی رسیده نرمتر بوده و پوست تیرهتری دارد. از طرفی خوردن کیوی نرسیده میتواند باعث دردهای گوارشی شود.
کیوی رسیده را میتوان به همراه انواع سالاد یا به تنهایی مصرف کرد. گفتنی است؛ برخی افراد از این میوه مربا درست میکنند.
عضویت در خبر نامه