کد خبر: ۲۱۷۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۹
امیرمسعود طایفه سلطانخانی؛
تره یا گندنا کوچک‌ترین هموند خانواده پیازهای خوراکی است که در آسیا(از جمله ایران)، اروپا و امریکای شمالی می‌روید. در آشپزی برگ آن بدلیل طعم ملایم‌تر از سیر و پیاز، کاربرد بیشتری دارد.
پایگاه خبری آوای رودکوف-امیر مسعود طایفه سلطانخانی:مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفابخش دارد، برای مثال گلو درد و گرفتگی صدا مفید بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه كردن كمی عسل به آب تره و مصرف آن مفیدتر است.

مصرف تره برای دفع سنگ كیسه صفرا و تورم طحال توصیه شده است.

تره از جمله سبزی های معروف و خوردنی است كه ساقه ندارد و برگ های آن دراز و تا خورده است و گندزدا نیز خوانده می شود.



تره دارای مقدار زیادی آهن است و ویتامین ث به مقدار زیادی در برگ های سبز آن وجود دارد بخصوص در هنگام تابستان ویتامین های ب1 و ب2 در تره یافت می شود.

مصرف تازه تره برای رفع ترش كردن غذا و سوء هاضمه و همین طور رفع چاقی مفید است.

مالیدن آب تره یا لِه كرده آن بر روی پوست برای درمان كهیر و رفع خارش بخصوص اگر با سُماق مخلوط شود مؤثر است.

به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است بنابراین برای افراد مبتلا به اختلالات روده، چندان خوب نیست.

صفحه"گیاهان دارویی"پایگاه خبری آوای رودکوف را اینجا دنبال کنید.

قلعه رئیسی
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: