« آواي رودکوف» خود را به اخلاق حرفه‌اي روزنامه‌نگاري پايبند مي‌داند و مبناي فعاليت اين سايت بر سه اصل « بيطرفي » ، «دقت » و « انصاف » استوار است.

      
کد خبر: ۳۰۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۲
همزمان با بزرگداشت روز جهانی زمین پاک:
پنجمین دوره اعطای جایزه محیط زیست دانشجویان کشور به صورت مجازی و با معرفی نفرات برتر بخش های مختلف، در دانشگاه صنعتی اصفهان به پایان رسید.
به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف؛مسئول برگزاری این رویداد ملی با بیان این که مقوله محیط زیست یکی از چالش های مهم کشورهای دنیا به‌ ویژه کشورهای در حال توسعه مانند ایران است، گفت: مباحث و مشکلات مختلف در زمینه‌های آب، خاک، هوا، تنوع زیستی و تغییر اقلیم گریبان‌گیر مناطق مختلف کشور است که نه‌تنها بر کیفیت زندگی مردم اثرات منفی به دنبال داشته است بلکه بحث توسعه کشور را با چالش رو به رو کرده است.


دکتر محسن سلیمانی افزود: در همین راستا یکی از رسالت های جامعه علمی کشور به ویژه دانشگاه‌ها  علاوه بر تربیت نیروهای متبحر و آشنا به مقوله های مختلف محیط زیست، بررسی و پایش وضعیت موجود و ارائه راهکارهای علمی و عملی برای کنترل و رفع این چالش ها و فرهنگ سازی در این زمینه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رسالت های دانشگاه است.

وی اضافه کرد: در صورتی که دانشگاه‌ها در این زمینه موفق عمل کنند یکی از مصادیق بارز اثرگذاری آن ها بر جامعه نمود پیدا خواهد کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: پنجمین دوره اعطای جایزه محیط زیست ویژه دانشجویان دانشگاه‌های سراسرکشورکه سال گذشته به علت شیوع ویروس کرونا برگزار نشده بود، به همت دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان و با همکاری و حمایت معاونت فرهنگی این دانشگاه همزمان با گرامیداشت روز جهانی زمین پاک به صورت مجازی برگزار شد.

سلیمانی، با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد ملی، تصریح کرد: این رقابت به منظور فرهنگ‌سازی در زمینه حفاظت محیط زیست و همچنین ایجاد انگیزه و روحیه در بدنه دانشجویی دانشگاه ها برای گام برداری در جهت حفظ و ارتقای کیفیت محیط زیست برگزار شد.

رییس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز با اشاره به سوابق و اهمیت برنامه‌های اعطای جوایز ملی و بین المللی، بر شناسایی و معرفی دانشجویان در زمینه محیط زیست در راستای فرهنگ سازی در این بخش تأکید کرد.

دکتر نوراله میرغفاری اظهار امیدواری کرد که در سال‌های آتی این رویداد نه تنها در سطح ملی بلکه در سطح بین المللی برگزار گردد.

مدیر‌کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان نیز در حاشیه برگزاری این رقابت ملی دانشجویی بر اهمیت، جایگاه و رسالت دانشگاه ها در حل چالش های محیط زیستی کشور و توجه به شاخص های توسعه پایدار در بخش‌های مختلف به ویژه بخش صنعت تأکید کرد.

دکترایرج حشمتی با یادآوری شعار امسال روز زمین پاک مبنی بر احیاء و بازیابی زمین، نقش دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در زمینه حفظ محیط‌زیست و برنامه ریزی برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان به ویژه دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی با این مقوله را بسیار مهم ارزیابی کرد.

وی اضافه کرد: اجرای برنامه هایی مانند اعطای جایزه محیط زیست در ایجاد انگیزه در دانشجویان برای حرکت در مسیر حفظ محیط زیست و فرهنگ سازی در این زمینه بسیار مثمر ثمر خواهد بود.

در پنجمین دوره اعطای جایزه محیط زیست دانشجویان دانشگاه های کشور که با حضور دانشجویانی از 18 دانشگاه شامل دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، صنعتی شاهرود، تهران، فردوسی مشهد، شهید بهشتی، تربیت مدرس، تبریز، گرگان، کردستان، گیلان، شهید باهنر کرمان، محقق اردبیلی،کاشان، شهرکرد، شهید چمران اهواز، یاسوج و آزاد اسلامی نجف آباد، برگزار شد، نفرات برتر در سه محور ابداعات، اختراعات و طرح‌های نوآورانه، رساله ها و پایان نامه‌ها و انجمن‌ها، گروه‌ها و نهادهای علمی دانشجویی معرفی شدند.

گفتنی است: رویداد اعطای جایزه محیط زیست ویژه دانشجویان به پیشنهاد گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان و همزمان با گرامیداشت روز جهانی زمین (22 آوریل- 2 اردیبهشت ماه) از سال 1393 مطرح و برگزار می گردد.

دوره های اول تا سوم این رویداد در سطح دانشگاه صنعتی اصفهان، دوره چهارم این جشنواره در سال 1398 با یک وقفه یک‌ساله در سطح دانشگاه‌های استان اصفهان و پنجمین دوره این جایزه، امسال و همزمان با روز جهانی زمین پاک در سطح دانشگاه های کشور برگزار گردید.

برگزیدگان محور ابداعات، اختراعات و طرح‌های نوآورانه:

مقام برگزیده: علیرضا هاشمی از دانشگاه صنعتی شاهرود، عنوان طرح: سیستم جمع آوری ذرات آلاینده لنت ترمز خودرو(ترمز پاک)

مقام شایسته تقدیر: منوچهر بهزادی از دانشگاه تهران، عنوان طرح: کیسه زباله با قابلیت جذب و خنثی سازی شیرابه خانگی و بیمارستانی

مقام شایسته تقدیر: زهراالسادات رضوی از دانشگاه صنعتی اصفهان، عنوان طرح: طراحی و ساخت کلکتور خورشیدی برای حذف گازهای آلاینده و گلخانه‌ای

برگزیدگان محور رساله ها و پایان نامه‌ها و انجمن‌ها:

مقام برگزیده: امین حاجی وند از دانشگاه شهید بهشتی، عنوان پایان نامه: آیین دادرسی کیفری سبز در ایران

مقام شایسته تقدیر: زهره نصیری از دانشگاه تربیت مدرس، عنوان رساله: اولویت بندی حفاظتی سواحل آشیانه سازی لاک پشت پوزه عقابی (گونه در خطر انقراض) در خلیج فارس

مقام شایسته تقدیر: زهرا افرازه سیدانی از دانشگاه گیلان، عنوان پایان نامه: عصاره متانولی بذرگیاه پنیرباد عامل اختلالات بافت شناسی روی لاروهای برگخوار توت

برگزیدگان گروه‌ها و انجمن های علمی دانشجویی:

مقام برگزیده: کانون حامیان منابع طبیعی زاگرس (دبیر کانون: مرضیه بابادایی سامانی از دانشگاه شهرکرد)

مقام شایسته تقدیر: انجمن علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه ترتبیت مدرس (دبیر انجمن: المیرا اسدی فرد)

مقام شایسته تقدیر: انجمن علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان (دبیر انجمن: سحر قلی زاده طهرانی)
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
پر طرفدار ترین