پایگاه خبری آوای رودکوف-سید فرزاد نجات نیا:در چهل سال اخیر برای سومین بار در آستانه انتخاب و انتصاب استاندار بومی در دولت هستیم.
در دولت عدالت محور، سید مسعود حسینی و در دولت اعتدال، سید موسی خادمی و اکنون در دولت مردمی آیت الله رئیسی، سید علی احمدزاده که به ترتیب از سه حوزه انتخابیه استان یعنی بویراحمد، کهگیلویه و گچساران برگزیده میشوند، که در آن روند یک نوع تعادل و عدالت نهفته است، هر چند از لحاظ کارآیی و عملکردی متعلق به کل استان و منطقه هستند.
با این اوصاف در دوره اول هر دولت بصورت پر شور و شعف با استقبال رو به رو می شوند ولی متاسفانه در ادامه مسیر، کارشکنی ها و سنگ اندازی ها شروع می شود!
که علل و عوامل این اتفاق می بایست مورد واکاوی قرار گرفته و شایسته است کارشناسان و دلسوزان به ابعاد آن بپردازند.
بی شک همه اجزاء کارنامه استانداران بومی دو دولت قبل قابل دفاع نیست اما به نسبت غیر بومی ها، اگر موفق تر نباشند انصافا ضعیف تر نبوده اند.
از طرفی افرادی که در این چند هفته مطرح شدند همه کارآمد و سرمایه انسانی استان محسوب می شوند و اگرچه در نهایت برای پذیرش این مهم یک نفر انتخاب می شود اما شایسته است، سایر گزینه ها در مدار مدیریتهای ملی و استانی مدنظر قرار گیرند و همچنین مسیر پیشرفت دیگر استانهای توسعه یافته مورد مطالعه وارزیابی قرار گیرد و از گذشته خودمان عبرت بگیریم.
نمایندگان و استاندار محترم، عمده اشتباه سنوات قبل که حذف مدیران و سرمایه انسانی با تجربه بود را تکرار نکنند و متناسب با شایستگی هایی که وجود دارد، مدیران وسرمایه های انسانی گذشته و امروز استان در سطوح کارشناسی در سایر مناصب مرکز «پایتخت» تقویت و بکارگیری شوند، تا بتوانند منشاء اثر باشند.(تلک الایام نداولها بین الناس)
زمزمه انتخاب و انتصاب دکتر سید علی احمد زاده در استان فرصتی مغتنم است که می تواند تجربیات گرانبهای خویش را در حوزه های سیاسی، امنیتی و اقتصادی و دانشگاهی را برای توسعه و پیشرفت استان بکار گیرد!
دکتر احمد زاده برای استانهای قم و کرمانشاه نیز بصورت جدی مطرح بود، و اکنون بازگشت شان را به استان را به فال نیک می گیریم و به یقین استقبال ایشان از حضور در استان کهگیلویه و بویراحمد از باب "حب الوطن من الایمان" و انگیزه خدمت به شهروندان همتبار و هم استانی است.
تجربیات دهه هفتاد ایشان در عنفوان جوانی بعنوان فرماندار گچساران، معاونت اداری و مالی و دانشجویی دانشگاه قم و اندوخته های دیگر در کسوت معاونت برنامه ریزی و اقتصادی استانداری قم، معاون تعزیرات حکومتی کشور، و هفت سال همراهی و معاونت سید اسماعیل خطیب در قوه قضائیه و هم اکنون قائم مقامی شورای حل اختلاف کشور، احمد زاده را فردی جامع الاطراف که شناخت خوبی از مدیریت کلان و ساختار حاکمیت دارد تبدیل نموده است.
مضاف بر پختگی مدیریتی، عشق و ارادت به اهل بیت علیهم السلام، ولایتمداری و ایمان قلبی به استفاده از جوانان مومن انقلابی و گام دومی از مهمترین شاخصه های استاندار بومی دولت مردمیست و لذا برای موفقیت ایشان نیاز به همدلی و همراهی همه مردم شریف استان و خصوصا جریانات سیاسی جبهه انقلاب می باشد.
و من الله توفیق
سید فرزاد نجات نیا
عضویت در خبر نامه