کد خبر: ۳۶۳۴۶
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
بالاخره انتظارها به سر آمد؛
استاندار در نظام جمهوری اسلامی ایران، به ویژه در دولت‌های وفاق ملی، دارای اختیارات و مسئولیت‌های متعددی است.

با استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد بهتر شویم/+ سوابق

به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف از یاسوج؛پس از مدت‌ها گمانه‌زنی، یدالله رحمانی به عنوان استاندار کهگیلویه و بویراحمد معرفی گردید. طبق اطلاعات دریافتی، رحمانی از مدیران با تجربه در منطقه زاگرس است که کار خود را از استان کهگیلویه و بویراحمد و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آغاز کرد.

او به مدت سه سال در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان فعالیت کرده و سپس در استان‌های بوشهر، ایلام و چهارمحال و بختیاری به عنوان رئیس سازمان برنامه‌ریزی مشغول به کار بوده است.

رحمانی همچنین سابقه معاونت سازمان برنامه‌ریزی استان تهران و معاونت استانداری فارس را در کارنامه خود دارد. او به مدت ۷ سال در هیئت مدیره شرکت شهرهای جدید ایران فعالیت کرده و به عنوان یک شخصیت ترک قشقایی، به مدت ۳۰ سال و حداقل در سه دولت احمدی نژاد ؛ روحانی و رئیسی مسولیت داشته است.

رحمانی در دوره اخیر، کاندیدای مجلس شورای اسلامی در شهرستان سمیرم نیز بود. طبق را‌یه‌ها، هوشنگ صیدالی به دلیل عدم سابقه وزارت کشور، برای مسئولیت استانداری انتخاب نشد.


خلاصه زندگینامه :

مهندس یدالله رحمانی متولد ۱۳۴۲ در ایل قشقایی است. او ابتدا تحصیلات خود را در مدارس عشایری گذراند و با تلاش و پشتکار، موفق به کسب رتبه اول در کنکور دبیرستان عشایری شیراز شد.

رحمانی سپس وارد دانشگاه شیراز در رشته علوم اقتصادی شد و در مقطع کارشناسی ارشد نیز در زمینه برنامه‌ریزی سیستم‌های اقتصادی ادامه تحصیل داد.

وی به عنوان یکی از چهره‌های برجسته ایل قشقایی شناخته می‌شود و دارای سوابق مدیریتی و علمی متعددی است.

اختیارات استاندار در دولت وفاق ملی

استاندار در نظام جمهوری اسلامی ایران، به ویژه در دولت‌های وفاق ملی، دارای اختیارات و مسئولیت‌های متعددی است.

برخی از این اختیارات شامل:

1_نظارت بر اجرا:
استاندار مسئول نظارت بر اجرای قوانین و سیاست‌های دولت در سطح استان است و باید اطمینان حاصل کند که تصمیمات دولت به درستی اجرا می‌شوند.

2_مدیریت نیروهای انسانی:

استاندار قادر به انتصاب و عزل مدیران کل و سایر مقامات محلی است و نقشی کلیدی در مدیریت منابع انسانی استان دارد.

3_پیشبرد توسعه اقتصادی:
استاندار می‌تواند برنامه‌هایی برای توسعه اقتصادی استان طراحی کرده و به اجرای آن‌ها کمک نماید، همچنین می‌تواند در جذب سرمایه‌گذاری مشارکت داشته باشد.

4_ همکاری با سایر ارگان‌ها:
ایجاد و تقویت پیوند میان دولت و بخش‌های خصوصی، غیر دولتی، و سایر ارگان‌ها از دیگر وظایف استاندار است.

5_توسعه اجتماعی و فرهنگی:

استاندار سیاست‌هایی برای بهبود شرایط اجتماعی و فرهنگی استان پیشنهاد می‌دهد و به تحقق اهداف توسعه پایدار کمک می‌کند.

اختیارات استاندار در دولت وفاق ملی به او این امکان را می‌دهد که در راستای رفع مشکلات محلی و بهبود کیفیت زندگی مردم، فعالیت‌های مؤثری انجام دهد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: