آوای دنا-علی جاویدان:حرمت قلم در آموزه های دینی و مذهب همواره مورد تاکید بوده است . در دین مبین اسلام نیزبه قلم سوگند یاد شده و بعضا ارزش قلم را همشان و بل بالاتر از خون شهدا دانسته است . قلم این مصنوع دست بشر در طول تاریخ حکایتها و فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته است .
گاه به عنوان تیغ در کف زنگی مست عمل کرده و از آن برای امضای حبسهای نا به جا ، اعدامهای غیر قانونی و ظالمانه ، نوشتن کتابهاب موهن مثل آیات شیطانی و .... استفاده شده است و گاه در دست علما قرار گرفته ونهج البلاغه ،مفاتیح الجنان ، تفسیر المیزان ها ، شاهنامه ها ، دیوان اشعار بزرگ مثل سعدی ، حافظ ، فردوسی ، با آن نوشته شده است .
امروزه نیز این کلک افسونگر در امتداد تاریخ پر تطور خویش همچنان بر سر دو راهی همیشگی در نوسان است . اما انتطار این است که با پیشرفت و تعالی جوامع انسانی قلم به د ستان ، رسالت آگاهی بخشی خویش را همچنان در پیش گرفته و ذره ای از بیان حق و حقیقت کوتاه نیایند .
دوست عزیز صاحب قلمی در سایت «آوای دنا»مطلبی با عنوان «انان که بیل زن باغچه همسایه اند در بیل زدن باغچه خود عاجزند »نگاشته اند که تحلیل هایی در حد گمانه زنی های بازاری و با حداقل آگاهی و اطلاعات از جلسات دوستان اعتدال گرا ارایه نموده است . که انتظار میرفت که نوشتن مطالب درباره کسانی که در طیف مخالف فکری یک شخص قرار دارند ، منصفانه باشد .
در پاسخ به اظهارات آن دوست عزیز مطالبی به شرح زیر بیان میشود :
1- ایشان دوستان اصلاح طلب را مدعیان بیل زدن به باغچه همسایه می داند در حالی که این عزیزان در طی 8 سال کذشته در سکوت محض به سر برده و عمدتا از منظر فرهنگ به تقویت جمهوری اسلامی پردتاخته اند و قلم به ذست بودند نه بیل به دست بودند.
2- ادعای اصلی ایشان که از سر دلسوزی مطرح شده است ، مانور دادن روی عدم اتحاد اصلاح طلبان جهت انتخاب فرماندار بومی بوده است ، که ناشی از اطلاعات ناصحیح در باره فرایند انتخاب فرماندار می باشد که امری است در صلاحیت استاندار به عنوان نماینده سیاسی دولت. و تاکید استاندار محترم دولت تدبیر و امید بر گزینه وزارت کشور می باشد و تاکنون هیچ گونه اظهار نظری در مورد معرفی گزینه های فرمانداری از نیروهای سیاسی بومی درخواست نشده است .
3- -شعار محوری اصلاح طلبان لنده همان طور که در بیانیه منتشر شده ازطرف هسته مرکزی آمده است حفظ وحدت و انسجام و استقلال فکری می باشدو تلاش همه اعضا بر هدایت جلسات در این مسیر بوده است.
4- در مورد انتخاب فرماندار و سایر مسوولان شهرستان نیز ضمن احترام به همه افراد مطرح و مورد نظر، در راستای تاکیدات استاندار محترم بر مسایل مربوط به توسعه ، اعتقاد داریم توسعه هر شهرستان از شاهراه توسعه درون زا با تاکید بر پتانسیل نیروهای بومی در اداره امور می باشد ، درراستای تحقق این شعار انتظاری که ار دولت تدبیر و امید دارم این است که انتخاب نیروی اصلاح طلب بومی را در اولویت برنامه انتخاب فرماندار قرار دهد و اگر بنا بر انتخاب از بین گزینه های وزارت کشور می باشد ،نیروی بومی اصلاح طلب در حوزه وزارت کشور انتخاب شود .
5- متاسفانه شنیده ها حاکی از تمایل مسئولین به طیف بندی سیاسی به سبک و سیاق غلط گذشته است که نتیجه آن نداشتن نماینده اصلاح طلب در طول بیست و اندی سال گذشته می باشد ،ائتلاف اصلاح طلبان لنده اعلام آمادگی خود را برای همراهی و همکاری با دولت اعلام نموده و در استفاده از نیروهای اصلاح طلب بومی منطقه هیچ گونه تضاد و چالشی نداشته و نخواهیم داشت .
والعاقبه للمتقین
به عنوان نماینده مردم هرگز اجازه نخواهم داد که حامیان فتنه به عنوان مسئول در شهرستانهای حوزه انتخابیهام گمارده شوند.
باید تأیید کنم که اختلاف در حوزه اصلاح طلبان لنده وجود نداره و امیدوارم کسی هم در فکر بافتن شال و کلاه و نمد نباشه-
آوای دنا:دوست عزیز اون مطلب را در بخش یاداشتهای در صفحه اصلی همین سایت تحت عنوان:آنان كه بيل زن باغچه همسايه اند در بيل زدن باغچه خود عاجزند -مطالعه فرمایید.
دوما :خودت که اسمتو ننوشتی !
سوما:چرا اینقدر بدحال شدی و این مطلب شما را گزید؟
ثالثا:مگر قراره به شما پست بدهند
در اخر هم بر انچه نوشتم ایمان دارم و مصداق دارم و اگر لازم باشد رو خواهیم کرد/با احترام
خداوکیلی شما مشی روحانی را قبول کنید
دیدگاه روحانی را در باره 9 دی قبول کنید
همه چیز برای خودتان
نظرات حاوی توهین و اهانت به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
مردم را ....فرض كرديد 4 گزينه شما محمودي حسن پور نوراني محمدي نسب با جلسات مخفيانه هاتون و تضادتان چي بود كه هنوز هست .جاويدان عزيز ظرفيت داشته باشيد
آب در کوزه ما تشنه لبان می گردیم ................اقایان حسن پور وجاویدان دو تا از نیروهای ارزشی اصلاح طلبان لنده هستند وتا جایی که اطلاع دارم هیچ گونه شکافی بین اصلاح طلبان لنده وجود ندارد.
گل گفتی
1-شناسنامه مهر نخوردن دال بر عدم قبول حکومت نیست /رای ندادن در بعضی مواقع دال براینه که افراد نماینده فکری ندارند2-اعتقاد به شاخص های ولایی بودن/ قبول حکومت و قانون جز مسائلی است که افراد می تونند برداشت های ونظرات خاص خود را داشته باشند /ومنطقا براین ایرادی وارد نیست /قرار نیست دوست عزیز ی که اینرا مطرح کرده همه نظر شما را تایید کنند .3-دوستی نوشته رو میکنم !!!یا مگه قرار به شما پست بدهند؟؟اینها هم از آن حرفهایی است /که عملا قصد بستن فضای نقد در جامعه را دارند .ونمی خواهند غیر خودشون نظر متفاوتی رابشنوند /همینطور خیلی از افراد اصلاح طلب خواهان وتشنه پست نیستند /فقط پیگیر این هستند که فضایی یکسان ومبتنی بر عدالت برای گفتن نظرات همه نخبگان بومی وملی وجود داشته باشه.(نهایت کلام دوستان اجازه بدهند فضای نقد مثل اتوبان باشه وهرکس نظرات خویش را در حوزه های سیاسی فرهنگی واقتصادی بنویسند/چون جامعه با این تعاطی فکری بهتر میتونه مسیر توسعه را طی کنه/پس خواهشا قواعد تردد در اتوبان را رعایت فرمایید.چرا که همه ضرر میکنیم/ضررش هم اینه که نمی تونیم با ارائه نظرات خویش به جامعه کمک کنیم)
سلام بر همه دوستان ؛بی تردید نقدها وپاسخها حکایت از بخشی نگری دوستان صاحبنظر می باشد اولا اختلافات و مباحثات در حوزه های نظری و عملی زمینه ساز تشکیل احزاب در جامعه مدنی و مترقی است،ثانیادر ساختار درونی هر تشکل یا جریان حزبی وجود برخی اختلافات کاملا طبیعی است،ثالثا مرجع تعیین کننده راهبردها در موارد اختلافی تضارب آراست .بنابراین باید بپذیریم که اختلافات صدر الاشاره وجود داشته، اما امری طبیعی و عقلانی است لذا نمی توان آن را به عنوان بیل زدن باغچه همسایه قلمداد کرد و در ادامه راه ما بیش از هر چیز نیازمند عقلانیت و پذیرش قواعد بازی دموکراسی در سایه وحدت وانسجام هستیم.
حمایتت می کنیم
رییسجمهور در جمع استانداران گفت: معیار شما برای انتخاب، وابستگی افراد به جناح الف یا ب نباشد. معیار شما شایستهسالاری، پاکدستی، دلسوزی برای کشور، ایمان به این نظام و اعتقاد به ولایت فقیه و اعتدال باشد. آدم افراطگرا را برنگزینید؛
در آغاز باید بدانیم خوانش نظرات، دیدگان کاربران گرامی را آزار می دهد ( به گفته ی بچه ها جوهرش کم رنگه!!!)
اظهار نظرهای گوناگون در اینگونه رسانه های مجازی رویی مثبت دارد و رویی منفی.
روی مثبت: بالندگی به این نکته که دسترسی به فضای مجازی را به عنوان یک ضرورت و راه ارتباطی مؤثّر پذیرفته ایم و رشدمان در این زمینه از تورم(هرچندگفته ان مهار شد) نیکوتر است.
روی منفی : این روی گاهی به رویارویی می انجامد و پیامدهای ستیزه جویانه ای را در پی دارد. شاید اگرخشم گروهی ، فردی و حتی خردورزی یک طرفه را کنار بگذاریم نتیجه ای مطلوبتر پدید آید.
آیا کسی هست که از پیشرفت روستا، بخش و شهرستان خویش ناخرسند شود و زانوی غم بغل کند؟؟؟؟؟!!! بنابراین حالا که هدف مشترک رسیدن و صعود به قله های خیرخواهی است نردبان را نشکنیم.