این متخصص تغذیه کودکان و نوزادان اضافه کرد: به طور مثال اگر کودکی در ۴ سالگی میخواهد از معبر یا خیابانی عبور کند، پدر و مادر نمیگذارند که این کودک به تنهایی این کار را انجام دهد و خطر را از همان لحظه احساس میکنند و سریع دست کودک خود را گرفته و به اجبار هم که شده خودشان کودک را از خیابان رد میکنند ولی همین پدران و مادران در مورد مصرف تنقلات بیارزش به تمایلات کودک نگاه و توجه میکنند.
کلانتری با بیان اینکه مصرف تنقلات بیارزش موجب بروز بیماری و سوءتغذیه در کودکان میشود، افزود: پدر و مادرها باید مصرف میوه و سبزی را در کودکان خود نهادینه کنند چرا که ایران، کشوری است که بروز سوءتغذیه در آن افزایش پیدا کرده است. وی بیان داشت: بعضی از کودکان ایرانی دارای کوتاهی قد، رشد ناکافی و لاغری مفرط هستند همچنین کودکان ایرانی دچار کمبودهای غذایی هستند و از طرف دیگر بسیاری از کودکان ایرانی شکمهای سیر ولی سلولهای گرسنهای دارند و دچار چاقی و اضافه وزن هستند.
این متخصص تغذیه کودکان و نوزادان عنوان کرد: ایران جامعهای در حال توسعه است که هم معضلات توسعه نیافتگی را دارد و هم معضلات توسعه یافتگی که به آن گذر اپیدمیولوژیک میگویند یعنی گرفتاریهای جامعه ایرانی دوطرفه است.