در نشست اصلاحطلبان یاسوج به مناسبت 16 آذر موضوعات مختلفی از حمله به دستگاه قضایی تا تطهیر عناصر فتنه مطرح شد.پایگاه تحلیلی خبری آوای رودکوف avayerodkof.ir
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، شامگاه دوشنبه به مناسبت روز 16 آذر مراسمی که معجونی از مناظره و سخنرانی بود توسط برخی تشکلهای دانشجویی اصلاحطلب از جمله تشکل وحدت اسلامی در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.
در این برنامه که بیشتر اصلاحطلبان و تشکلهای اصلاحطلب دانشجویی و غیر دانشجویی حضور داشتند عکسهایی از مهدی بازرگان، محمدجواد ظریف در کنار امیرکبیر و همچنین هاشمی رفسنجانی به چشم میخورد که بر در دیوار این سالن نصب شده بود.
در این مراسم رضا چمن رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به همراه فرید مرادیان یکی از فعالان اصلاحطلب و همچنین برخی افراد دیگر برای حضور در برنامه مناظره و گفتوگو بر روی جایگاه دعوت شدند.
رضا چمن رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان که به نمایندگی از دانشجویان دهه 60 در این برنامه حضور یافته بود به بیان تاریخچه فعالیت تشکلهای دانشجویی پرداخت.
وی در ادامه دهه 30 را دهه شکلگیری تشکلهای دانشجویی ذکر کرد و گفت: شکلگیری تشکلها با بحثهای ایدئولوژیک و مذهبی همراه بود و کتابهای بازرگان کتابهای کسروی را نقض میکرد.
چمن، اوج شکلگیری نهضتهای دانشجویی را با رویکرد انقلابیگری از دهه 40 دانست که امام راحل نیز در آن نقشآفرین بود.
وی همچنین از روز 16 آذر به عنوان روزی کاملا دانشجویی یاد کرد و گفت: تسخیر لانه جاسوسی یکی از اقدامات مهم جنبش دانشجویی بود و این روز قبل از این که دانشآموزی باشد دانشجویی است.
اما در ادامه فرید مرادیان یکی از فعالان سیاسی اصلاحطلب که تحلیل خود را با بیان ویژگیهای جنبش دانشجویی شروع کرده بود مباحث را به سوی مسائل سیاسی و مصداقی برد و انتقاداتی را متوجه دولت قبل کرد.
وی دوره مرگ و اغمای جنبش دانشجویی را از سال 84 به بعد دانست و با نام بردن از رئیسجمهور گذشته، انتقادات خود را ادامه داد.
به گزارش فارس در این بین دختر دانشجویی از فرید مرادیان خواست تا به جای وارد شدن در مباحث جناحی و خطی تحلیلی از روز 16 آذر داشته باشد که این فعال سیاسی نیز به نشانه اعتراض به این تذکر دختر دانشجو سخنان خود را نیمهتمام گذاشت.
مرادیان در ادامه با اصرار دوستان همفکر خود در قسمت دوم سخنانش با بیان اینکه اگر ولیفقیه زمانه دستور دهد در هر جنگی در هر نقطهای از جهان شرکت میکند، افزود: در دوره دانشجویی نیز در هنگام جنگ بوسنی و هرزگوین این آمادگی را داشتم و اکنون نیز در هر نقطه از جهان که رهبری دستور دهد حاضر خواهم شد.
وی با بیان اصولی از قانون اساسی با حمله به دستگاه قضایی تصریح کرد: بر چه مبنایی دستور ممنوعالتصویری افراد داده میشود.
وی در ادامه سخنان خود از یکی از سران فتنه به نیکی یاد کرد و گفت: این فرد اگر مشکل دارد باید در دادگاهی علنی و سیاسی محکوم شود.
مرادیان همچنین با یادی از یکی از عناصر فتنه 88 پس از آزادی از زندان گفت: یکی از دغدغههای او این بود که فکری به حال موضوع هستهای شود و معتقد بود باید هر چه زودتر این موضوع را به سرانجام رساند.
*در این نشست که بیشتر به میتینگ اصلاحطلبان شبیه بود تا برنامه 16 آذر، در کلیپی که راجع به ملی شدن صنعت نفت پخش شد و سخنرانان نیز مدام از کامل و جامع بودن این کلیپ سخن میراندند از تنها کسی که برای ملی شدن صنعت نفت یاد نشد آیتالله کاشانی بود و سازندگان تنها محمد مصدق را منجی ملی شدن نفت جلوه داده بودند.
*این کلیپ نشان میداد آیتالله کاشانی به عنوان مؤثرترین فرد در ملی شدن صنعت نفت جایگاهی در بین اصلاحطلبان ندارد.
*هر چه مجری برنامه از اصلاحطلبان حاضر در همایش تقاضا میکرد به احترام دهه سوم صفر کف و سوت زده نشود اما صدای کف و سوت در بیشتر لحظات برنامه به اوج خود میرسید.