کد خبر: ۸۱۸۹
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۴
رئیس‌جمهور کشورمان گفت: مردم زمانی‌ که احساس کردند به ارزش‌های دینی و اعتقادی‌شان توهین شده و بیگانگان خیال دخالت در حوزه‌های اخلاقی و اعتقادی آنان را دارند به حرکت در آمده، با حضور و اجتماع‌شان به بیگانگان پاسخ درخوری دادند

 انتخابات سال 88 درصد مشارکت بالای مردم را در انتخابات ریاست‌جمهوری رقم زد و بار دیگر اقتدار نظام جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان کشید اما در این میان عده‌ای شیرینی این حضور کم‌نظیر را به کام مردم تلخ کرده و طی 8 ماه روزنه‌های امید را در دل دشمنان این کشور به وجود آوردند اما حماسه 9 دی تمام نقشه‌های شوم فتنه‌گران خارجی و داخلی را نقش بر آب کرد.

به گزارش خبرنگار"پایگاه خبری آوای رودکوف

با نزدیک شدن به حماسه 9 دی به بازخوانی سخنان حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان در دو مقطع فتنه 78 و 88 و همچنین حماسه 9 دی‌ماه پرداخته‌ایم که در ادامه می‌آید.
 
تیرماه 78
 
در کجای دنیا حرکت‌های آشوب‌طلبانه تحمل می‌شود؟
 
حسن روحانی طی سخنرانی در راهپیمایی روز 23 تیر 78 در تهران ضمن انتقاد از آشوب‌طلبان می‌گوید؛ اینها پست‌تر از آن هستند که برانداز نام گیرند، در کجای دنیا حرکت‌های آشوب‌طلبانه تحمل می‌شود؟
 
در بخشی از سخنرانی روحانی آمده است؛ «دشمنان داخلی و خارجی می‌دانند آن سد نیرومندی که در طول 20 سال گذشته در برابر همه توطئه‌ها ایستاد و مقاومت کرد اسلام بود. آن عاملی که بین ملت عزیز و بزرگوار ایران با بیش از یک میلیارد مسلمان جهان پیوند ناگسستنی ایجاد کرد، اسلامیت نظام است.

مردم ما به خوبی می‌دانند آن قدرتی که توانست در دفاع 8 ساله در برابر همه قدرت‌های استکباری و حامیان آنها بایستد و مقاومت کند و پیروز شود اسلام و اسلامیت نظام بود.
 
آن عاملی که امروز ملت ما را متحد کرده است و پیوند ناگسستنی در ملت ما ایجاد کرده است، اسلام است و مظهر این اسلامیت، رهبری و مقام ولایت است؛ مردم ما به خوبی می‌دانند مسئله ولایت به عنوان مظهر وحدت ملی جامعه است. مسئله ولایت مظهر اقتدار ملی ما است.
 
وی در ادامه این سخنرانی تأکید می‌کند؛ اهانت به مقام ولایت، اهانت به ملت است. اهانت به ایران است. اهانت به اسلام است. اهانت به مسلمانان است. اهانت به همه آزادگانی است که قلبشان برای ایران به عنوان ام‌القرای جهان اسلام می‌تپد، بنابراین این حرمت شکنی نه برای مردم ما و نه برای عاشقان انقلاب در سراسر جهان قابل تحمل نیست، گرچه آنهایی که به این عمل زشت دست زده‌اند، تعدادشان بسیار اندک است، اما در عین حال لبخند و تشویق استکبار جهانی و امیدهای نابخردانه‌ای که در آنها ایجاد کرد نشان می دهد که قدرتهای استکباری توسط مزدورانشان سنگ زیرین این بنا مورد هدف قرار داده‌اند.»
 
هر حرکتی باید از مسیر قانونی انجام شود
 
اما 10 سال بعد از واقعه 18 تیر 78، فتنه دیگری از سوی معاندان خارجی و به سرکردگی عوامل داخلی‌شان رقم خورد که در نهایت این توطئه شوم نیز به نتیجه نرسید.
 
زمانی که روحانی در جایگاه ریاست مرکز بررسی‌های استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار داشت در این زمینه اظهار نظر کرده بود.

وی در دانشگاه شیراز در جمع دانشجویان و اساتید این دانشگاه در پاسخ به این‌ سؤال که نظرتان درباره وقایع پس از انتخابات سال 88 چیست؟ می‌گوید: «اعتراض اولیه بخشی از مردم پس از انتخابات و برخی از انتقادها طبیعی بود. گرچه هر حرکتی باید از مسیر قانونی‌اش انجام شود، اما بعد از این‌که مقام معظم رهبری نظرشان را در نماز جمعه به صراحت اعلام کردند که هرگونه اعتراضی باید در چارچوب قانون ادامه پیدا می‌کرد می‌بایست اعتراض‌‌ها شکل قانونی به خود می‌گرفت.
 
مشکلات‌ در خیابان حل‌وفصل نمی‌شود
 
روحانی تأکید می‌کند؛ من معتقدم مشکلات‌ در خیابان حل‌وفصل نمی‌شود. شاید پیشنهادهایی در آن مقطع مبنی بر این ‌که برخی صندوق‌های آراء با حضور دوربین‌های تلویزیون بازشماری شود مناسب بود و می‌توانست راهگشا باشد.»
 
حرکت 25 بهمن گروهی فریب‌خورده کاملاً محکوم است
 
حسن روحانی در اظهارنظر دیگری درباره وقایع 25 بهمن 89 نیز می‌گوید: «حرکت 25 بهمن گروهی فریب خورده کاملاً محکوم است و قوه ‌قضاییه باید براساس وظایف ذاتی خود نسبت به این حرکت ضدانقلابی اقدام کند.
 
وی با ضد اسلامی و ضدملی خواندن حرکت 25 بهمن تصریح‌ می‌کند: این حرکت از یک سو می‌خواست فریاد قاطعانه ملت ایران در روز 22 بهمن را تحت‌الشعاع قرار دهد و از سوی دیگر وسیله‌ای برای انحراف افکار مردم منطقه از دشمنان اصلی یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی و شکست اخیر آنان شود».
 
دی‌ماه 92
 
حسن روحانی 8 دی‌ماه سال 92  و در کسوت رئیس جمهوری ملت ایران در جلسه هیأت دولت با اشاره به فرارسیدن روز 9 دی و نامگذاری آن به عنوان روز بصیرت، اظهار داشت: «مردم زمانی‌که احساس کردند به باورها و ارزش‌های دینی و اعتقادی آنها توهین شده و بیگانگان خیال دخالت در حوزه‌های اخلاقی و اعتقادی آنان را دارند به حرکت در آمده، با حضور و اجتماع‌شان به بیگانگان پاسخ درخوری دادند.
 
9دی حرکت مردم در جهت دلدادگی به عاشورا بود
 
رئیس‌جمهور کشورمان در همان جلسه با تاکید بر اینکه حضور مردم در این روز، برای دفاع از اسلام و مقدسات و ادای احترام به اباعبدالله‌الحسین(ع) و حمایت از انقلاب و رهبری بود، گفت: مردم برای حمایت از جناحی خاص به میدان نیامدند، آنچه مردم را به حرکت در آورد دلدادگی مردم ایران به عاشورا و ارزش‌های انسانی برآمده از آن بود، مردم با هدف دفاع از اسلام، اهل بیت(ع) و انقلاب اسلامی به حرکت در آمدند، چون احساس کرده بودند به فرهنگ عاشورا اهانت شده و بیگانگان زمینه را برای مداخله مناسب یافته‌اند.
 
حجت‌الاسلام روحانی با تاکید بر اینکه بصیرت فقط برای یک روز خاص نیست بلکه همیشه باید برای ما روز بصیرت باشد، گفت: خوشبختانه با مدیریتی که رهبری انقلاب کردند، ملت ما بصیرت خود را با حضور حماسه‌ساز در انتخابات 92 نشان دادند، وقتی رهبری با درایت بر جذب حداکثری تاکید کردند و حتی از کسانی که حکومت را هم قبول ندارند دعوت به شرکت در انتخابات کردند، مردم با بصیرت عمل کردند.

 

 

مرکز اسناد رسمی انقلاب اسلامی ایران

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: